Askim benimle kavga edersen sen zararli cikarsin zaten. :bhr.
Askim benimle kavga edersen sen zararli cikarsin zaten. :bhr.
Durumu kötü zaten pilotun sadece @ozgur2113 kıymetini biliyorKimse Bilmez izlemekten iyidir.![]()
Her sey bizim icin.
Geber demenin kibar yoluBuray çıkarsa üzülmem ama bu şarkısı çok sevdiğim bir parça degil. Üzülürsem bu parçayla diğerlerinden birini elemesine üzülürüm. ?? @ozgur2113
hangi diziye bulaşsan batıyor
O ne alaka be.
@ozgur2113 'u tebrik ediyorum valla. Hpe söyledim Buray'la degil Ahmed Kaya'yla buralara gelmeliydi.
Ben de elensem üzülmem, laf etmem.Ay ben şaka yapıyorum, benim gönlüm zaten Buray'dan yana. @ozgur2113Elensem kimseye zırlamam, laf da etmem. Ben eğlenmeye giriyorum buraya, Eylül ayından beri de çok eğlendim, çok güzel vakit geçirdim. Tüm herkese teşekkür ederim, o kadar.
![]()
Sayı değişiyorya işte geçen 5 bonculktu bugün 3Yarışma boyu hic farkli puan verdin mi acaba merak ettim. @Çiğdem![]()
Ah ah hiç sorma benim de içimde yara ama Ahmet Kaya’yı eleyenler utansın...@ozgur2113 'u tebrik ediyorum valla. Hpe söyledim Buray'la degil Ahmed Kaya'yla buralara gelmeliydi.![]()
Ben de çok keyif aldım, gerilimden uzak eğlenceli bir sezon oldu. Doya doya eğlendik yani.Ben de elensem üzülmem, laf etmem.MS’den en keyif aldığım sezon bu oldu.
![]()
Elenirsende etkin oldu demezsin işte@Çiğdem benim farkım olmalıydı, 3 benim diğeri ikili 2 almalıydı...
İşte Diyarbakır, işte Anadolu... Teşekkürler @Maskeli Fedai aşkım, senden beklediğim puan da buydu.