Askim benimle kavga edersen sen zararli cikarsin zaten. :bhr.Ben onu destekleyip pofpofluyorum zaten, forumdaki yeni aşkım ilan edeceğim yakında. @kerem
Askim benimle kavga edersen sen zararli cikarsin zaten. :bhr.Ben onu destekleyip pofpofluyorum zaten, forumdaki yeni aşkım ilan edeceğim yakında. @kerem
Durumu kötü zaten pilotun sadece @ozgur2113 kıymetini biliyor @serhattKimse Bilmez izlemekten iyidir.
Her sey bizim icin.Alamancı @kerem süper bir iş çıkardı gerçekten her şartda destekleyip teşekkür etmek laızm
Geber demenin kibar yolu @ozgur2113Buray çıkarsa üzülmem ama bu şarkısı çok sevdiğim bir parça degil. Üzülürsem bu parçayla diğerlerinden birini elemesine üzülürüm. ?? @ozgur2113
hangi diziye bulaşsan batıyorDurumu kötü zaten pilotun sadece @ozgur2113 kıymetini biliyor @serhatt
O ne alaka be.Durumu kötü zaten pilotun sadece @ozgur2113 kıymetini biliyor @serhatt
@ozgur2113 'u tebrik ediyorum valla. Hpe söyledim Buray'la degil Ahmed Kaya'yla buralara gelmeliydi.Alamancı ne düşünüyor bilmiyorum ama @ozgur2113 destekcisi güllü @serhatt la adım adım ierliyorlar
Ben de elensem üzülmem, laf etmem. MS’den en keyif aldığım sezon bu oldu.Ay ben şaka yapıyorum, benim gönlüm zaten Buray'dan yana. @ozgur2113 Elensem kimseye zırlamam, laf da etmem. Ben eğlenmeye giriyorum buraya, Eylül ayından beri de çok eğlendim, çok güzel vakit geçirdim. Tüm herkese teşekkür ederim, o kadar.
@Ahmed seni yerler yerler, seni ham yaparlar. Teşekkürler aşkım.
Sayı değişiyorya işte geçen 5 bonculktu bugün 3 @Yiğitt @serhatt @Maskeli Fedai @kerem @dreamy @ozgur2113Yarışma boyu hic farkli puan verdin mi acaba merak ettim. @Çiğdem
Ah ah hiç sorma benim de içimde yara ama Ahmet Kaya’yı eleyenler utansın...@ozgur2113 'u tebrik ediyorum valla. Hpe söyledim Buray'la degil Ahmed Kaya'yla buralara gelmeliydi.
Ben de çok keyif aldım, gerilimden uzak eğlenceli bir sezon oldu. Doya doya eğlendik yani.Ben de elensem üzülmem, laf etmem. MS’den en keyif aldığım sezon bu oldu.
@MasacRE @Harunnn60 Kıskanırlar @keremBen onu destekleyip pofpofluyorum zaten, forumdaki yeni aşkım ilan edeceğim yakında. @kerem
Elenirsende etkin oldu demezsin işte@Çiğdem benim farkım olmalıydı, 3 benim diğeri ikili 2 almalıydı...
İşte Diyarbakır, işte Anadolu... Teşekkürler @Maskeli Fedai aşkım, senden beklediğim puan da buydu.