Mustiyide elediniz zatenAynen öyle, yarışmanın kuralı bu. Maksat eğlenmek. ?
Şaka gibi, zirveye bak. Neyse ki Şebnem'le aynı sıradayız, Yıldız Tilbe'nin zirve yürüyüşünü kimse engelleyemeyecek hayırlısıyla.KIM ELENECEK?
KIMLER FINALIST OLACAK?
3. Puan Durumu:
Buray 45
Yıldız Tilbe 41
Şebnem Ferah 41
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye
Bari sıralama olarak @Yiğitt i sona kyosaydınKIM ELENECEK?
KIMLER FINALIST OLACAK?
3. Puan Durumu:
Buray 45
Yıldız Tilbe 41
Şebnem Ferah 41
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye
Ne kadar çirkince tavırlar bunlar.Olmaz tatlım, bizim emekli evine huzursuz, geçimsiz tipleri almıyoruz. Belli kalite standartlarından geçmen lazım, büyük ihtimal kalırsın. Ben sana uzaklardan bir apart daire bulurum.![]()
Sana kiyacak olan eller utansin. Yakinda intikamini aliriz.Moralim çok bozuk.Ah Keroş ah... @kerem
Hemen zırlamaya baslıyorsunuz bu arada @ozgur2113 finale çıkarsa helal olsun zaten @dreamy da sende onu istiyordunuzŞaka gibi, zirveye bak. Neyse ki Şebnem'le aynı sıradayız, Yıldız Tilbe'nin zirve yürüyüşünü kimse engelleyemeyecek hayırlısıyla.![]()
Ay daha ağır konuşurum aslında da banlanırım diye fazla açamıyorum ağzımı, şifreli laflarımdan seç beğen al. Evinin köşesine koy işte tatlım, daha ne diyeyim?Ne kadar çirkince tavırlar bunlar.İlla finalde de Çabuk Olalım Aşkım'ı bile kullansam 1 ver diyorsun.
![]()
@bazinga Arabaı normal haftada kullandında elenmişti zaten araba çarpsın inşİsyankar iyi bir şarkıydı ama bazinga Aşka Yürek Gerek'i ikili elemede kullanmayarak hata yaptı. Gerçi İsyankar ile bu tura kalsa yine ust tura cikar miydi bilmiyorum.![]()
Ay ben şaka yapıyorum, benim gönlüm zaten Buray'dan yana. @ozgur2113Hemen zırlamaya baslıyorsunuz bu arada @ozgur2113 finale çıkarsa helal olsun zaten @dreamy da sende onu istiyordunuz![]()
![]()
@kerem
Kimse Bilmez izlemekten iyidir.
Alamancı @kerem süper bir iş çıkardı gerçekten her şartda destekleyip teşekkür etmek laızmAy ben şaka yapıyorum, benim gönlüm zaten Buray'dan yana. @ozgur2113Elensem kimseye zırlamam, laf da etmem. Ben eğlenmeye giriyorum buraya, Eylül ayından beri de çok eğlendim, çok güzel vakit geçirdim. Tüm herkese teşekkür ederim, o kadar.
![]()
Fark böyle olur işte.KIM ELENECEK?
KIMLER FINALIST OLACAK?
3. Puan Durumu:
Buray 45
Yıldız Tilbe 41
Şebnem Ferah 41