Hep bana hep bana olmazBekliyorum harika puanlarınızı.
Hep bana hep bana olmazBekliyorum harika puanlarınızı.
Bir şey demiyim şimdi spoiler olmasın.Hep bana hep bana olmaz
Beğensen beğendim diyebilirsin demiyorsan bu kendini güven altına almak içindirBir şey demiyim şimdi spoiler olmasın.
Belli bir beklenti oluşmasın diye demiştim başka nedeni yokBeğensen beğendim diyebilirsin demiyorsan bu kendini güven altına almak içindirAma dua et ben bana kötü verene beğendiğim halde kötü vermem
Öyle olsun bakalımBelli bir beklenti oluşmasın diye demiştim başka nedeni yokZaten az kaldı yarın işte.
Bu versiyonla gelip elenmezsen mucize. Ben normâl versiyonu dinleyerek oyladım. Paylaştığın klibe göre puan verirsem yazık olur güzelim esere.Sözü ve müziği Eda - Metin Özülkü çiftine ait olan, 1993 yılında çıkan " Oyalama Beni " 2010 yılında Burak Yeter tarafından yeniden aranje edilmiş ve o yıl disco, plajların en çok çalınan şarkılarından olmuştu.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
Ünal amca ve Tipi bu sezon yok galiba, gidip çakma Meryem'i mi izleyeceğimNasıl düşünmüyorsun 😱 😱 😱
Az önce verdim, senin oylarına da göz attım boncuklar havada uçuşmuş.Telefondan açacaksın kulağına tam yolda dinlenmelik
Rengime uyumluAz önce verdim, senin oylarına da göz attım boncuklar havada uçuşmuş.
Aaa bu arada ben gülşenle yarıştını unutmuşum son sezon gripinle yarıstın sanarak demişim @MasacRE e
Sen de izleme
İnşallah Tuba iyi almıştır
İnşallah Tuba iyi almıştır
Tuba ecünnü kızlardan olmadından başarılı olması sıkıntı olmaz bize
Bu akşam bakamıcam zatenSen de izleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?