eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 3.Hafta(Oylama Başladı Salı 21:00)

12 tane şarkı güzel ve çok güzel arasında. Zor bir hafta olacak. En düşük verdiğim 3 şarkıdan biri elenir umarım.

Sözü ve müziği Eda - Metin Özülkü çiftine ait olan, 1993 yılında çıkan " Oyalama Beni " 2010 yılında Burak Yeter tarafından yeniden aranje edilmiş ve o yıl disco, plajların en çok çalınan şarkılarından olmuştu.

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed

Bu versiyonla gelip elenmezsen mucize. Ben normâl versiyonu dinleyerek oyladım. Paylaştığın klibe göre puan verirsem yazık olur güzelim esere.

Ben bunu Gülşen’e verdiği puanlardan dolayı demiştim @MasacRE ye :A Gripin dönemiyle alakası yok :A
Aaa bu arada ben gülşenle yarıştını unutmuşum son sezon gripinle yarıstın sanarak demişim @MasacRE e :F Sonuc olarak zevksiz olduğunu itiraf etmen önemli :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Yarın akşam yine ortalık toz duman olacak , sanırım en kıran kırana haftamız olacak :A :A :A

• Harika
Reactions: Turkuazz