Hep bana hep bana olmazBekliyorum harika puanlarınızı.![]()
Hep bana hep bana olmazBekliyorum harika puanlarınızı.![]()
Bir şey demiyim şimdi spoiler olmasın.Hep bana hep bana olmaz![]()
Beğensen beğendim diyebilirsin demiyorsan bu kendini güven altına almak içindirBir şey demiyim şimdi spoiler olmasın.![]()
Belli bir beklenti oluşmasın diye demiştim başka nedeni yokBeğensen beğendim diyebilirsin demiyorsan bu kendini güven altına almak içindirAma dua et ben bana kötü verene beğendiğim halde kötü vermem
![]()
Öyle olsun bakalımBelli bir beklenti oluşmasın diye demiştim başka nedeni yokZaten az kaldı yarın işte.
![]()
Bu versiyonla gelip elenmezsen mucize. Ben normâl versiyonu dinleyerek oyladım. Paylaştığın klibe göre puan verirsem yazık olur güzelim esere.Sözü ve müziği Eda - Metin Özülkü çiftine ait olan, 1993 yılında çıkan " Oyalama Beni " 2010 yılında Burak Yeter tarafından yeniden aranje edilmiş ve o yıl disco, plajların en çok çalınan şarkılarından olmuştu.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
Ünal amca ve Tipi bu sezon yok galiba, gidip çakma Meryem'i mi izleyeceğimNasıl düşünmüyorsun 😱 😱 😱
Az önce verdim, senin oylarına da göz attım boncuklar havada uçuşmuş.Telefondan açacaksın kulağına tam yolda dinlenmelik![]()
![]()
![]()
Rengime uyumluAz önce verdim, senin oylarına da göz attım boncuklar havada uçuşmuş.![]()
Aaa bu arada ben gülşenle yarıştını unutmuşum son sezon gripinle yarıstın sanarak demişim @MasacRE e
Sen de izleme
İnşallah Tuba iyi almıştır
İnşallah Tuba iyi almıştır![]()
Tuba ecünnü kızlardan olmadından başarılı olması sıkıntı olmaz bize
Bu akşam bakamıcam zatenSen de izleme![]()