Dizi konusunu açmak artık sana yasak ozamanKendi dizini kendin takip et be![]()
Dizi konusunu açmak artık sana yasak ozamanKendi dizini kendin takip et be![]()
İnadına devam edecemDizi konusunu açmak artık sana yasak ozaman![]()
![]()
![]()
Her türlü Ozan'ın arkasındayım. Alnı ak bu haftayı da geçecektir o.
Sen hele oyunu verHer türlü Ozan'ın arkasındayım. Alnı ak bu haftayı da geçecektir o.![]()
Yoldayım daha, eve gelmeme 1 saat var.Sen hele oyunu ver![]()
İzlemiyorum ama prime devam ÇATLA
Telefondan açacaksın kulağına tam yolda dinlenmelikYoldayım daha, eve gelmeme 1 saat var.![]()
Her türlü Ozan'ın arkasındayım. Alnı ak bu haftayı da geçecektir o.![]()
Umarım sen bu hafta kıymamışsındır bana.Bunlar hep dediğimin tersini yapıyorlar benim![]()
![]()
![]()
Kes@Bully iptal bu cevaptan sonra![]()
Buğra cevabını vermiş sana çatla Burak melunu
Hiçbiri de umrumda değildestere gelince şu işe yaramaz başkanlarına tekmeyi vurursan foku savunmanda sana yardımcı olurum @Bully e karşı![]()
Adaletli bir şekilde kullandım oylarımı, hayırlı uğurlu olsunBu hafta doğum haftasından dolauı @batuhankaralar ve yönetime dönmesinden dolayı @ozgur2113 u elerseniz ayıp edersiniz arkadaşlar![]()
![]()
@MasacRE @xBUGRAx @dreamy @xemrexxx @Bully @denizz19 @serhatt
Ben izlemeyi düşünmüyorum ne yapalım takip etseydin@batuhankaralar @serhatt @xemrexxx Ayıbıdır bu fragmanı şimdi görüyorum insan haber eder gereksiz olan herşeyi kaçırmadan haber ediyorlar![]()
![]()
![]()
Nasıl düşünmüyorsun 😱 😱 😱Ben izlemeyi düşünmüyorum ne yapalım takip etseydin![]()
Ben bunu Gülşen’e verdiği puanlardan dolayı demiştim @MasacRE yeYavaş yavaş deliller ortaya çıkmaya başladı araştırmaya devam @MasacRE![]()
![]()
@dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 71890
Seviyorum seni biraz telaşa düşürmek için yaptım Şebnem candır
sen de elini taşın aman muratın memesinin altına koy
![]()
Bekliyorum harika puanlarınızı.Bence çok iyi şarkı, 3. hafta için fazla bile bana göreNe bekleniyor ki onu da anlamadım
![]()