eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 3.Hafta(Oylama Başladı Salı 21:00)

Yavaş yavaş deliller ortaya çıkmaya başladı araştırmaya devam @MasacRE :A :A :A @dreamy

dreamy.png

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Sevdin mi bu haftaki mememizi :F

Memelere değil şarkıya bakıyorum :A

@xemrexxx Daha iyi yönetiyordu üzülerek diyorumda :F

Video bozuk sandım ben başta kelimeler anlaşılmıyor millet neye oy verecek :A :A :A

@mrt-06 ve Mustim açısından iyi olmuş tabi :F @Bully

Arkamdan kuyumu kazan şeytan @Çiğdem ?

Sezen Aksu'da da çoğu şarkıyı bilmiyordun o yüzden pek şaşırtmadı :A

@MasacRE Gavurlar aranjörle gelince iyi Türkler gelince mi kötü :A Orjinal versiyonu çok yavaş olduğu için seçmedim, şarkıyı da bu aranjeyle tanıdığımdan kullandım. 2009 - 2010'da baya popülerdi ama bizim forumun zevk skalasında kendine nasıl yer bulacak bilemiyorum 😀

Memelere değil şarkıya bakıyorum :A

Arkamdan kuyumu kazan şeytan @Çiğdem ?

Sezen Aksu'da da çoğu şarkıyı bilmiyordun o yüzden pek şaşırtmadı :A

@MasacRE Gavurlar aranjörle gelince iyi Türkler gelince mi kötü :A Orjinal versiyonu çok yavaş olduğu için seçmedim, şarkıyı da bu aranjeyle tanıdığımdan kullandım. 2009 - 2010'da baya popülerdi ama bizim forumun zevk skalasında kendine nasıl yer bulacak bilemiyorum 😀
Kütük @MasacRE ile Reymandan sonra şimdide bunda hem fikir olduk :A :A :A

Ben video bozuk sandım racap yaparkan :F Alamancı @kerem de dün gece Ajdaya türkçe altyazı eklermisin diyor bana :F :F :F @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60

• Güldürdün
Reactions: ozmoturk and kerem
@Bully pazar olmaz diye korkutuyordu iyi oldu :A Her güne dağıttık dizileri :Z:Z:Z

Ama yarınmı Eşkiya 😱😱😱 @batuhankaralar @xemrexxx
Ya Cumartesi ya Pazar olacaktı işte zaten yeni kesinleşti :A

Eşkıya'nın fragmanı çıktı birkaç gün önce, bir de en sevdiğin dizin olacak :A Takip eder insan :A

Ama yarın Eşkıya, Pazar Kimse Bilmez ikisini de kaçırmış oluyorsun :A Aksilik sonuçlar senin dizilere denk geliyor bu hafta :A

• İlginç
Reactions: Çiğdem

Eşkıya'nın fragmanı çıktı birkaç gün önce, bir de en sevdiğin dizin olacak :A Takip eder insan :A

Ama yarın Eşkıya, Pazar Kimse Bilmez ikisini de kaçırmış oluyorsun :A Aksilik sonuçlar senin dizilere denk geliyor bu hafta :A
Tatlı yalanımla ayrılması güzel olmuş Babam maçlarını izlesin ben odamda hafta sonunu dizilerle geçiricem sonunda tabi Beşiktaş dısında :A

• Güldürdün
Reactions: Bully

@batuhankaralar @serhatt @xemrexxx Ayıbıdır bu fragmanı şimdi görüyorum insan haber eder gereksiz olan herşeyi kaçırmadan haber ediyorlar :A :A :A