Menesle olanıda hatırlamıyorum diyordun ya öyle işinize geliyorBu cadı kütük kardeşliğimizi kıskanıyor ya o yüzden iftira atıyor
Menesle olanıda hatırlamıyorum diyordun ya öyle işinize geliyorBu cadı kütük kardeşliğimizi kıskanıyor ya o yüzden iftira atıyor
Yok yanlış hatırlıyordur ya da ben unutmuşumdur sonuçta bu MS’de bana bir şarkı önermedin. Büyük ihtimal Gripin dönemindedir öyle bir şey varsaBu cadı kütük kardeşliğimizi kıskanıyor ya o yüzden iftira atıyor
Şarkıdan değil de orada sinyali vermiştiYok be şarkıdan falan değildi ayrılması sanki
Yok yanlış hatırlıyordur ya da ben unutmuşumdur sonuçta bu MS’de bana bir şarkı önermedin. Büyük ihtimal Gripin dönemindedir öyle bir şey varsa@Çiğdem
Ya bırak kibarlık yapma, düpedüz uyduruyor işteŞarkıdan değil de orada sinyali vermiştiSenin yanından kütüklüğe gururmu duymalıyım sözüyle kaçmıştı@dreamy
Hayırrr dediYa bırak kibarlık yapma, düpedüz uyduruyor işteAlış artık şu kütüklüğe
O konuşmayı hatırlıyorum bak.Şarkıdan değil de orada sinyali vermiştiSenin yanından kütüklüğe gururmu duymalıyım sözüyle kaçmıştı@dreamy
Yok öyle bir şey düşünmemiştir ben inanıyorum.Ya bırak kibarlık yapma, düpedüz uyduruyor işteAlış artık şu kütüklüğe
Demedi yahu, biz Gripin konusunda anlaşıyorduk @dreamy ile girmesene aramızaHayırrr dediGripinle tuhaf şarkı önerilerine uysam çoktan gitmiştim diye
Demedi yahu, biz Gripin konusunda anlaşıyorduk @dreamy ile girmesene aramıza
Demek içinde tutuyormuşO konuşmayı hatırlıyorum bak.
Yok öyle bir şey düşünmemiştir ben inanıyorum.
O kadar emin olma diyorum, yarışma daha yeni başladı elenmeye de niyetim yokGüzelmiş. Sadece nakaratını bildiğim bir şarkı. Şimdi tamamını dinledim, @dreamy ile geçen bahsi geçmişti. Ondan yüksek puan kaparsınBaya popüler şarkılarla erken geliyorsun@batuhankaralar 'dan önce eleneceğini düşünmüyorum (umarım)
@dreamy hatırlasın diye bulmaya çalısıcam ama hangi konudaydıÇünkü olmayan şeyleri uyduruyorsun sen
ID bu yarışmada sana zorluk çıkarmayacak tek şarkıcı değerini bil çabuk elemePiyango sana @ozgur2113 @Ahmed ve @MayısKralı na çıktı bu hafta diğerlerinede çıkabilir üzülmesinler
Yabancılardan tek telifsiz @batuhankaralar zaten onun planı bunlar hep@Bully @xemrexxx
Bu şarkıyı severim ama sıralamam diğer şarkılara göre şekillenecek bakalımGüzelmiş. Sadece nakaratını bildiğim bir şarkı. Şimdi tamamını dinledim, @dreamy ile geçen bahsi geçmişti. Ondan yüksek puan kaparsınBaya popüler şarkılarla erken geliyorsun@batuhankaralar 'dan önce eleneceğini düşünmüyorum (umarım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?