eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Katya ile Rachel birleşmis sefer ve sunucuya isyan ediyor. Bak hele se şu işe bak. @Çiğdem 4 tane jüri başkanı fazla şey ikisini kovalım..
Merdiven altı şefin son kullanma tarihi çoktan geçti. Sahte olduğu için kullanılması halinde tehlike barındırır. :A

Peh başkanı @Harunnn60 da var :F Aramızda olmasada kulağınızı iyi açın sesini duyarsınız burada bizimle oda :A :A :A @kerem
Ne demiştim ben @sokak sanati @kerem :Z :Z :Z @Harunnn60
pehh-harun-png.71332

• Harika
Reactions: kerem
Sertabın efsane şarkılarından :A Şimdi değiştir diyemem çünkü bu kızın diğer şarkılarından çok haberim yok değiştirirsin onla elenirsin :F

Benim bu kızda favorim şu coveri :A @mrt-06
Hani bazen coverlar, şarkının normalinden iyi olur ya, burda da durum öyle benim için :A Tuğba Yurt'la bayağı ses getirmişti bu şarkı, Doğukan Manço etkisi de var tabii :Z

"Oh Oh" fena sayılmaz evet :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Listende tek elenme adayı gördüğüm bu şarkıydı :F Atlatabilirsen bence favori konumuna gelirsin ama insanlar genelde o atlamayı yapamıyor işte yapabilsek hayat daha kolay olacak ama olmuyor :A :A :A @Bully @xBUGRAx
Şarkı, müzik adamının onayından geçti problem yok :A Atlatacak ilk haftayı :A

Aynen buraları atlatırsa en büyük favorilerden olur Buray, repertuarı sağlam :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Şarkı seçerken fazlasıyla zorlandım açıkçası. Listemde genel anlamda hepsi zamanında hit olmuş şarkılar bu sebeple seçmek zordu. Ama ilk hafta seçimim "Her Şeyi Yak" oldu. Herkese başarılar.

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @vadikızı @ozgur2113 @xemrexxx- @Maskeli Fedai @mesmeso61 @YıldırıM @mrt-06 @serhatt @kerem @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @Bully @-potterhead- @xBUGRAx @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Çiğdem @sokak sanati
En sevdiğim hareketlilerinden :D

• Harika
Reactions: denizz19
Megastar'a daldı Şebnem'i unuttu kendisi. :A @dreamy

Valla ilk hafta için iddialı geliyor millet, hiç fena seçimler değil. :A
Tarkanı çok seviyordu alsaydııya ozaman boştaydı @dreamy :F
Gelecek sezon Tarkanı alırsa güçlü şarkıcılarda azaldı @dreamy :F Fakat forum Tarkan falanda dinlemiyor şarkı etkinliklerinde yine nal topladı :A :A :A

İkisi de benim canlarım. :A Tarkan’ı kimsenin seçmemesi bence yönetmeye cesaret edememe düşüncesi, bu benim için de geçerli. Çünkü adamın her şarkısı harika :F

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and Bully
İkisi de benim canlarım. :A Tarkan’ı kimsenin seçmemesi bence yönetmeye cesaret edememe düşüncesi, bu benim için de geçerli. Çünkü adamın her şarkısı harika :F
Yaşadığınız bu aydınlanmayı nasıl tarif ediyorsunuz :A

O zaman @Maskeli Fedai nin iznini ve gönlünü alman gerekecek :A 2 sezon yarıştı, 2'sinde de çeyrek finalde elenerek büyük bir işe imzasını attı. :A Artık neresinden anlarsan :A

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco