eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Resmen ayaklanma 😱😱😱

@kerem @serhat üçümüz bir olup tutanak tutalım. Zaten ben milli şef olduğum için tek başıma da yaparım ama sizde bi işe yaramız olun. Dosya falan düzenleyin..bu tutanların olduğu dosyayı ayrı ayarlayın. Sizin göreviniz bu bundan sonra..

• İlginç
Reactions: Çiğdem
@kerem @serhat üçümüz bir olup tutanak tutalım. Zaten ben milli şef olduğum için tek başıma da yaparım ama sizde bi işe yaramız olun. Dosya falan düzenleyin..bu tutanların olduğu dosyayı ayrı ayarlayın. Sizin göreviniz bu bundan sonra..
Sizin göreviniz sunucunuzu her şartta korumak fok başkan bunu yapıyordu işte :F :F :F @kerem @serhatt

• Güldürdün
Reactions: serhatt and kerem
Sizin göreviniz sunucunuzu her şartta korumak fok başkan bunu yapıyordu işte :F :F :F @kerem @serhatt

Benim görevim programın akışında düzgün ilerlelemesini sağlamak. Diğerleri dalkavukluk yapsın. Onları zaten o yüzden aldin ise biliyorum ama sen yokken de ben vardım. Ben milli şefim..

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
@Çiğdem hadi böcek gibi ezelim sözde şefini. :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco