Yerim seni aşko, herkese inat.Kıskanıyorlar bizi aşkım gelme oyunlara![]()
![]()
Yerim seni aşko, herkese inat.Kıskanıyorlar bizi aşkım gelme oyunlara![]()
![]()
Sen de zamanında batırmışsın sandalyeyi, ne fark etti sanki
O zaman hiç getirmezlerSözleşme biticek zaten mayıs sonunda başka net alacam kesinlikle![]()
Ne beceriksizi be.@Yiğitt @ozgur2113 @dreamy MS'nin beceriksiz isimleriydi aslinda. Bu sezon pek iddiali bisimler olmayinca nihayet dereceye girebildiler.![]()
Senden önce geliriz inşO zaman hiç getirmezler
D smart satıldı o da doğan medyanındi
Ilk puan durumund herkese ayni puani vermissin dedin. Sen Sevda Misin ile gelmeseydin benden tam puanl alamazdin ve elneirdin. Yani sayemde yari finalist oldun.MS tarihindeki en büyük başarıma gidiyorum.MFÖ, Seksendört ve Ahmet Kaya ile de iyi gitmiştim ama çeyrek finale kalmak ve sonrasında da yarı final heyecanı yaşamak güzel oldu.
Destekleyen herkese teşekkürler.Herkese inat Şampiyon Buray yazdıracağız.
Tebrik ederim sizleri@Yiğitt @dreamy
Sizlere de geçmiş olsun diyorum.Aynı zamanda tebrik ediyorum bence çok güzel yarıştınız ama Gülpembe ve Araba’yı erken kullandınız bence. @bazinga @Tolstoyevski
Ellerine sağlık@kerem
Hadi inşallah.
Artar bilem
İnme iner hogathayaEşi izin vermiyor girmesine foruma@xemrexxx
Ahmet Kayayla yarı görseydin bile yine en büyük başarın bu sezon olurdu bence Burayla mesala @Yiğitt Yıldızla şampiyon olsa bile İlyas ile çeyrek finali en başarılısı olarak kalacak benceMS tarihindeki en büyük başarıma gidiyorum.MFÖ, Seksendört ve Ahmet Kaya ile de iyi gitmiştim ama çeyrek finale kalmak ve sonrasında da yarı final heyecanı yaşamak güzel oldu.
Destekleyen herkese teşekkürler.Herkese inat Şampiyon Buray yazdıracağız.
Tebrik ederim sizleri@Yiğitt @dreamy
Sizlere de geçmiş olsun diyorum.Aynı zamanda tebrik ediyorum bence çok güzel yarıştınız ama Gülpembe ve Araba’yı erken kullandınız bence. @bazinga @Tolstoyevski
Ellerine sağlık@kerem
Sezonu en iyi sekilde ilerletmeye calisiyoruz.Zaten en iyi sonuclarını aldı çeyrek final , bu sezon sanırım düşmeyen sezonumuz oldu hiçbir sonuclarda düşmedi ama bu sezonkı pay sende bende değil![]()
![]()
![]()
Orası öyle tabi. Teşekkürler sana da.Ilk puan durumund herkese ayni puani vermissin dedin. Sen Sevda Misin ile gelmeseydin benden tam puanl alamazdin ve elneirdin. Yani sayemde yari finalist oldun.![]()
Seni de isterimAl senin olsun be 😱 Heriflerle işim yok benim![]()
Hepmi batacak final görmeliydiSen de zamanında batırmışsın sandalyeyi, ne fark etti sanki![]()