eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon Çeyrek Final Sonuçları

Of ne abarttınız ya. Aynen biri foruma gelecek de özenle MS konusuna gelecek. :F Barış Manço en iyi şarkılarını ilk haftalarda harcamasa şuan belki bu durumda olmazdı. Ayrıca usta isim diye elenmeyecek diye kural mı var direkt şampiyon yapalım o zaman yarışmanın ne anlamı var. :F Bu yorumuna da senin yerine ben utandım.
Kinaye idi aslında o. :D
Yahu usta isim diye elenmesin diyen mi oldu. :D Şarkı kalitesi olarak Sarı Çizmeli Mehmet Ağa, Sen Sevda Mısın'dan üstündür. Bunu tartışmam ben. :D
Dediğin doğru ama 'Gül Pembe' ile bu tura gelse @Tolstoyevski elenmezdi. Kendi hatası. Yıllardır MS'e katılıp duruyor hala öğrenemedi yarışmayı.

Təbrik ederim seni de Özgür'cüğüm. :A

• Beğendim
Reactions: Özgür
Bu haftanın favorileri sizdiniz zaten tebrikler. :Z @Yiğitt @dreamy

Açıkçası Buray'ın buraya kadar gelebileceğini hiç düşünmemiştim. Nil'in erken elenmesinden sonra 2. sürpriz bu oldu herhalde. Tebrikler. :A @ozgur2113

İkisi de yarı finalde görmek istediğim isimlerdi ama kısmet değilmiş maalesef geçmiş olsun. :( @bazinga @Tolstoyevski Aslında düşündüm de Gülse ve Gizem için söylediklerinden sonra Ozan'a üzülemeyeceğim o yüzden sadece Tols bu mesajı alınsın üstüne. :A

Emeğine sağlık. :Z @kerem
Tesekkürler. :D

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Of ne abarttınız ya. Aynen biri foruma gelecek de özenle MS konusuna gelecek. :F Barış Manço en iyi şarkılarını ilk haftalarda harcamasa şuan belki bu durumda olmazdı. Ayrıca usta isim diye elenmeyecek diye kural mı var direkt şampiyon yapalım o zaman yarışmanın ne anlamı var. :F Bu yorumuna da senin yerine ben utandım.
Çok doğru söylemişsin, ne yani usta isim diye elenmeyecek hali yok ya. Mağdur güzellemeleri hoşuma gitmiyor yani, sonuna kadar dediklerine katılıyor ve destekliyorum. :X

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ne rüşveti be yapacak son kişiyim herhalde bunu. :A Kudurmaya devam et. :Z
EI9msQsWoAQWesU.jpeg

• Güldürdün