eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon Çeyrek Final Sonuçları

Sonuclar aciklanmistir. Herkese tesekkürler. :D

@hayret bi şey'in Oyları:

Darılmaca küsmece olmasın arkadaşlar :)

Buray - Sen Sevda Mısın (5 PUAN)
Yıldız Tilbe - Delikanlım (4 PUAN)
Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa (3 PUAN)
Şebnem Ferah - Sil Baştan (2 PUAN)
Mustafa Sandal - İsyankar (1 PUAN)

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye

Tamam Buray kalsın da. Birisi foruma gelse Barış Manço'yu Buray mı eledi dese ne cevap vereceğiz? :D Ben utanırım.
Buray kaliteli bir adam. Yıldız Tilbe ve Şebnem Ferah'ın 2. haftayı görmesi beni yerlere yatırıp kafamı zemine sürtme isteğiyle yanıp tutuşturuyor.

• Harika
  • Olmamış
Reactions: dreamy and Özgür
Tamam Buray kalsın da. Birisi foruma gelse Barış Manço'yu Buray mı eledi dese ne cevap vereceğiz? :D Ben utanırım.
Of ne abarttınız ya. Aynen biri foruma gelecek de özenle MS konusuna gelecek. :F Barış Manço en iyi şarkılarını ilk haftalarda harcamasa şuan belki bu durumda olmazdı. Ayrıca usta isim diye elenmeyecek diye kural mı var direkt şampiyon yapalım o zaman yarışmanın ne anlamı var. :F Bu yorumuna da senin yerine ben utandım.

• Harika
Reactions: Yiğitt
Allah kahretsin en başta korktuğum 1 puan ile elenme kabusu tam da beklediğim gibi başıma geldi :A

Ne diyelim uzun uzun veda konuşması yapmaya gerekyok, buraya kadar iyi bir fark bırakarak geldik ve de en efsanevi şarkılarından biriyle kıl payı elendik, kısmet buymuş. :A Finaldeki favorim Şebnem Ferah olacaktır, kalan yarışmacılara başarılar dilerim.