@MayisKrali'nin Oylari:
5 Yıldız
4 Mustafa
3 Şebnem
2 Barış
1 Buray
5 Yıldız
4 Mustafa
3 Şebnem
2 Barış
1 Buray
@bazinga Hissetmiş @ozgur2113@bazinga'nın Oyları:
4 Puan -> Yıldız Tilbe
3 Puan -> Barış Manço
2 Puan -> Şebnem Ferah
1 Puan -> Buray (En sevdiğim şarkısı aslında ama öyle bir hafta ki en zayıf kaldı...)
Sanki her dedikleri gerçek oluyor@kerem son dakikada gelen oyla elenen kişi değişti dediğine göre son 1 oy kala kim bir adım öndeyse o gitmiş anlamına geliyor işte karmaşık bir durum yok![]()
Aman karıstırma forum zaten karısıkEvet Mesut RIZA hakan bahar selin cemal engin
Ben girersem biterim bu konuya forumda bir kere girdim @Çiğdem
1 puan farkla elendim çünkü son oyda Buray Manço’dan 2 puan fark önde alarak önüme geçiyor.![]()
Son kimlerin oyları kaldı bilsek belli olur zaten.İlahi adalet yüce Rabb'im.![]()
@MayisKrali'nin Oylari:
5 Yıldız
4 Mustafa
3 Şebnem
2 Barış
1 Buray
Muazzamdı ??@turkuazz harikasın, muhteşem puan.![]()
Bu hafta hepsini 5 puanla oylamayı tercih ederdim çok üzgünüm
Kafamdan uyduracağım senaryoyuAman karıstırma forum zaten karısık![]()
Tüm forum adına.Keşke bu son oy olsaydı ama 1 oy daha var ve ben şu an 1-2 puan önde olduğuma göre son oyda Buray’a tam ya da 4 puan gelirken bize 1 ya da 2 gelecek ve iş bitecek![]()
Elenmez inşBu hafta hepsini 5 puanla oylamayı tercih ederdim çok üzgünüm![]()
Mustafa çok tam puan alıyordu oylamalarımda ama bu hafta çok fazla zor haftaydıElenmez inş![]()
Aaa evet gerçek kardeşin @Maskeli FedaiYoo @Maskeli Fedai de çok mutlu kütük olmaktan![]()
İyi zamanlamada gitmişsin irlandaya benim olmadım dönemde senaryon olsa mahrum kalırdımKafamdan uyduracağım senaryoyu
Uydurduğum fragmanda yazdım @Çiğdem