Aaa konu olarak vadiye benzemiş MesutlarmıBildiğin emniyetten gizli ekip kurdular
Mafya gibi
Savcı ve bakanlik kurdu kimse görevde değil
Çünkü
Hepsi nadire çalışıyor adam istanbulu başkent yapmış imparatorluk kurmuş @Çiğdem
Aaa konu olarak vadiye benzemiş MesutlarmıBildiğin emniyetten gizli ekip kurdular
Mafya gibi
Savcı ve bakanlik kurdu kimse görevde değil
Çünkü
Hepsi nadire çalışıyor adam istanbulu başkent yapmış imparatorluk kurmuş @Çiğdem
İlahi adalet yüce Rabb'im.Musti gitti. Barış Manço kurtarabilir.
Evet Mesut RIZA hakan bahar selin cemal enginAaa konu olarak vadiye benzemiş Mesutlarmı![]()
Evet ben de gördüm ama isim yazmıyordu.@kerem az önce gördüğüm oylar nereye kayboldu, Buray 5 puan ben 4 almıştım.![]()
Musti gitti. Barış Manço kurtarabilir.
1 puan farkla elendim çünkü son oyda Buray Manço’dan 2 puan fark önde alarak önüme geçiyor.@bazinga'nın Oyları:
4 Puan -> Yıldız Tilbe
3 Puan -> Barış Manço
2 Puan -> Şebnem Ferah
1 Puan -> Buray (En sevdiğim şarkısı aslında ama öyle bir hafta ki en zayıf kaldı...)
Rüyandan uyandin demek ki.@kerem az önce gördüğüm oylar nereye kayboldu, Buray 5 puan ben 4 almıştım.![]()
Başka kurban bulamadınız Kenanın grubundandı oBöyle önemli bir hafta için hafif kaldı maalesef.
Muhteşem.![]()
Ya sen gidip dizi film falan yazsana, harcanıyorsun buralarda1 puan farkla elenmek üzücü oldu. Ancak son 1 Oya kim 1 puan fark önde girdiyse o elenmiş demektir ve o kişi de Manço oldu
Bu kadar aslan sevgin olup da nasıl Galatasaray'ı ciddi anlamda desteklemezsin sen
Ya sen gidip dizi film falan yazsana, harcanıyorsun buralarda![]()