Zaten en iyi sonuclarını aldı çeyrek final , bu sezon sanırım düşmeyen sezonumuz oldu hiçbir sonuclarda düşmedi ama bu sezonkı pay sende bende değilHadi herkes kavga etsin reyting rekorlari kirmaliyiz.@Çiğdem
Araba ile gelse benim için değişen bir şey olmazdı da forum geneli için düşünürsek baya karışırdı işler bu hafta Araba ve Gülpembe şarkıları olsaydı
Şimdi geldim bebeğim. Ah nasıl puanlama yapmışsam sonuçlar da öyle gelmiş.@Ahmed gelde iki yorum yap delirtme beni.![]()
Ey Ahmed, Yigit'in yabanci düsmani oldugunu sana 1'ler yagdirdigini unutma.Yıldızla zirveye doğru. Yabancı kazanamadı Yıldız ablamız yürüsün be.@Yiğitt
Sen de ne meraklısın yatmayaYalnız İçerde'de Sarp efsanevi karizmadır. ? @Çiğdem o da kütük olsa alt alta yatardık bak.![]()
@xemrexxx ın teyzesini geçip şampiyon olursan geberir kurtuluruz ondanNe rüşveti be yapacak son kişiyim herhalde bunu.Kudurmaya devam et.
![]()
Ama @denizz19 @Tolstoyevski şampiyon olmuslardı yarı finalde sanırım şampiyon olamayan üçlü oldumu bilmiyorum ama @Yiğitt @ozgur2113 @dreamy ilk şampiyonlukları olucak bakalımBen mi eledim sanki Manço'yu, 1 verenler suçlu![]()
İşte kan bağları o düşmanlığı unutdurdu. Biz abla kardeş birlikte güçlüyüz. @YiğittEy Ahmed, Yigit'in yabanci düsmani oldugunu sana 1'ler yagdirdigini unutma.![]()
Kıskanıyorlar bizi aşkım gelme oyunlaraİşte kan bağları o düşmanlığı unutdurdu. Biz abla kardeş birlikte güçlüyüz. @Yiğitt![]()
Gümbür gümbür geliyoruz inşallahYıldızla zirveye doğru. Yabancı kazanamadı Yıldız ablamız yürüsün be.@Yiğitt
Sözleşme biticek zaten mayıs sonunda başka net alacam kesinlikleDemirorenin yada bein medyaninsa yandın 20 ayda gelirler para isterler
Türkcell superonline a geç @Çiğdem
@Yiğitt @ozgur2113 @dreamy MS'nin beceriksiz isimleriydi aslinda. Bu sezon pek iddiali bisimler olmayinca nihayet dereceye girebildiler.Ama @denizz19 @Tolstoyevski şampiyon olmuslardı yarı finalde sanırım şampiyon olamayan üçlü oldumu bilmiyorum ama @Yiğitt @ozgur2113 @dreamy ilk şampiyonlukları olucak bakalım@kerem
Düşmanlarını profiline yazdım @Çiğdem