eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon Yarı Final

Maalesef birdaha MS'ye katılacağımı sanmıyorum. Bu ilk ve son katılışım. Sadece jüri olarak devam ederim belki. :D
jürilik bana mahsus yarışanlar yarışmacı olarak kalmalı ömür boyu :) jürilik için tecrübe karizma ve bir çok daha ektra maharet gerekiyor :) onlarda sende yok :)

giresuncayı türkçeye sonra türkçeyi üç aylık alamanların anlayacağı şekilde kırık türkçeye çevirdim yani üç dili birbirine büktüm :) göründüğü gibi kolay iş değil bunlar :)
Hmm başarılı olamamışsın ama. :A

Bir kere ben Türkiye'de doğmuş, 18 yıl orada yaşamış bir Ezidi olarak, bana alamancı demenizi kınıyorum. :A @Çiğdem-

Senin başkanlığından sonra heves etmeye başladılar :A :A :A
hevesleri kursaklarında kalır inşallah :)

Bir kere ben Türkiye'de doğmuş, 18 yıl orada yaşamış bir Ezidi olarak, bana alamancı demenizi kınıyorum. :A @Çiğdem-
kınamayı geç istersen kendine kına yak afd iktidara geçip seni yanımıza postalayana kadar alamancısın alamancı kalacaksın :)

neyse size iyi geceler ben artık kaçıyorum buralardan :)
hogatham kendine iyi bak
alamancı sen ise kendine her türlü kötülüğü yapabilirsin :)

Tövbe bismillah ben müslüman değilim Saf alamanım diyordun bismillah çekip seni okumuştuım :A :A :A Şimdi oy için ayoll Alamancı değilmişsin :A :A :A @destere

jürilik bana mahsus yarışanlar yarışmacı olarak kalmalı ömür boyu :) jürilik için tecrübe karizma ve bir çok daha ektra maharet gerekiyor :) onlarda sende yok :)
Geçen sezon jüriydim ama. Tecrübe ve karizma denilince akla ilk gelen kişiyim. Bwni kıskanabilirsin. :A

kınamayı geç istersen kendine kına yak afd iktidara geçip seni yanımıza postalayana kadar alamancısın alamancı kalacaksın :)

hogatham kendine iyi bak
Cicili bicili rüyalar :bhr::bhr::bhr:

hogatham kendine iyi bak
İyi geceler, kabuslarına girerim umarım. :A

Bu yıl inanılmaz bir MS geçirdik @Aserat paraya para demedi :A :A :A En bereketli en heyecanlı MS oldu galiba her haftayı finale kadar katlaya katlaya geldik Acun bile sonlara doğru düşüyor biz üste katlayarak geldik finale kadar :Z:Z:Z @destere @Yiğitt @mrt-06 @xBUGRAx @serhatt @sokak sanati @Billy Kane ve herkese teşekkürler @denizz19 @Maskeli Fedai @kerem artık sonuç gününe girmişken tekrardan başarılar :Z:Z:Z

Çok yorulduk 2 aydır ama fazlasıyla değdi artık biraz dinlenmeyi hak ettik :bhr::bhr::bhr:
Sana bu kadar reyting katkısı yapanı unutma 😎 :A @destere

Bu yıl inanılmaz bir MS geçirdik @Aserat paraya para demedi :A :A :A En bereketli en heyecanlı MS oldu galiba her haftayı finale kadar katlaya katlaya geldik Acun bile sonlara doğru düşüyor biz üste katlayarak geldik finale kadar :Z:Z:Z @destere @Yiğitt @mrt-06 @xBUGRAx @serhatt @sokak sanati @Billy Kane ve herkese teşekkürler @denizz19 @Maskeli Fedai @kerem artık sonuç gününe girmişken tekrardan başarılar :Z:Z:Z

Çok yorulduk 2 aydır ama fazlasıyla değdi artık biraz dinlenmeyi hak ettik :bhr::bhr::bhr:
Yarı final ve final dizilerimin olduğu akşamlara denk geliyor , itirazım var :A