jürilik bana mahsus yarışanlar yarışmacı olarak kalmalı ömür boyuMaalesef birdaha MS'ye katılacağımı sanmıyorum. Bu ilk ve son katılışım. Sadece jüri olarak devam ederim belki.![]()
jürilik bana mahsus yarışanlar yarışmacı olarak kalmalı ömür boyuMaalesef birdaha MS'ye katılacağımı sanmıyorum. Bu ilk ve son katılışım. Sadece jüri olarak devam ederim belki.![]()
Senin başkanlığından sonra heves etmeye başladılarjürilik bana mahsus yarışanlar yarışmacı olarak kalmalı ömür boyujürilik için tecrübe karizma ve bir çok daha ektra maharet gerekiyor
onlarda sende yok
![]()
Hmm başarılı olamamışsın ama.giresuncayı türkçeye sonra türkçeyi üç aylık alamanların anlayacağı şekilde kırık türkçeye çevirdim yani üç dili birbirine büktümgöründüğü gibi kolay iş değil bunlar
![]()
hevesleri kursaklarında kalır inşallahSenin başkanlığından sonra heves etmeye başladılar![]()
![]()
![]()
kınamayı geç istersen kendine kına yak afd iktidara geçip seni yanımıza postalayana kadar alamancısın alamancı kalacaksınHmm başarılı olamamışsın ama.
Bir kere ben Türkiye'de doğmuş, 18 yıl orada yaşamış bir Ezidi olarak, bana alamancı demenizi kınıyorum.@Çiğdem-
Geçen sezon jüriydim ama. Tecrübe ve karizma denilince akla ilk gelen kişiyim. Bwni kıskanabilirsin.jürilik bana mahsus yarışanlar yarışmacı olarak kalmalı ömür boyujürilik için tecrübe karizma ve bir çok daha ektra maharet gerekiyor
onlarda sende yok
![]()
Cicili bicili rüyalarhevesleri kursaklarında kalır inşallah
kınamayı geç istersen kendine kına yak afd iktidara geçip seni yanımıza postalayana kadar alamancısın alamancı kalacaksın
neyse size iyi geceler ben artık kaçıyorum buralardan
hogatham kendine iyi bak
alamancı sen ise kendine her türlü kötülüğü yapabilirsin![]()
İyi geceler, kabuslarına girerim umarım.hevesleri kursaklarında kalır inşallah
kınamayı geç istersen kendine kına yak afd iktidara geçip seni yanımıza postalayana kadar alamancısın alamancı kalacaksın
neyse size iyi geceler ben artık kaçıyorum buralardan
hogatham kendine iyi bak
alamancı sen ise kendine her türlü kötülüğü yapabilirsin![]()
Ezidiyim dedim zaten. Ama türk sayılırız sonuçta. Önemli olan hepimizin aynı toprajlardan gelmesi.Tövbe bismillah ben müslüman değilim Saf alamanım diyordun bismillah çekip seni okumuştuım![]()
![]()
Şimdi oy için ayoll Alamancı değilmişsin
![]()
![]()
@destere
Anne türk oldumu tamamdır gerisi tercih meselesiEzidiyim dedim zaten. Ama türk sayılırız sonuçta. Önemli olan hepimizin aynı toprajlardan gelmesi.
Sen oy kullandın mı onu söyle.![]()
Bende yatıyorum şimdi, iyi geceler tatlı rüyalar kraliçem.Anne türk oldumu tamamdır gerisi tercih meselesi![]()
![]()
Cicili bicili rüyalar bende kaçıyorum![]()
İkiniz de adamsınız (sıva mode;on)Bence bir seçim yapmaz ikimiz arasında, ikimizi de yoldaşı olarak görecektir.![]()
Sana bu kadar reyting katkısı yapanı unutma 😎Bu yıl inanılmaz bir MS geçirdik @Aserat paraya para demedi![]()
![]()
En bereketli en heyecanlı MS oldu galiba her haftayı finale kadar katlaya katlaya geldik Acun bile sonlara doğru düşüyor biz üste katlayarak geldik finale kadar
@destere @Yiğitt @mrt-06 @xBUGRAx @serhatt @sokak sanati @Billy Kane ve herkese teşekkürler @denizz19 @Maskeli Fedai @kerem artık sonuç gününe girmişken tekrardan başarılar
Çok yorulduk 2 aydır ama fazlasıyla değdi artık biraz dinlenmeyi hak ettik![]()
hanı sabah kuşağına reklam almamışsın
Bizim dilimizi anca @pompy çözer ayoll![]()
![]()
Fok başkanın bu tvrından dolayı arkasındayım @sokak sanati gibi yapmıyor sunucusunu koruyor![]()
![]()
![]()
seviyoruz seviliyoruz çatlasan yeridirSiz ikiniz birbirinizi sıvayın zaten![]()
(Elenmedi ve şampiyon oldumuhteşem oylarımı @Çiğdem- e yolladım hadi hepinize geçmiş olsun@Maskeli Fedai @kerem @denizz19 umarım üçünüz kolkola elenirsiniz
![]()
Yarı final ve final dizilerimin olduğu akşamlara denk geliyor , itirazım varBu yıl inanılmaz bir MS geçirdik @Aserat paraya para demedi![]()
![]()
En bereketli en heyecanlı MS oldu galiba her haftayı finale kadar katlaya katlaya geldik Acun bile sonlara doğru düşüyor biz üste katlayarak geldik finale kadar
@destere @Yiğitt @mrt-06 @xBUGRAx @serhatt @sokak sanati @Billy Kane ve herkese teşekkürler @denizz19 @Maskeli Fedai @kerem artık sonuç gününe girmişken tekrardan başarılar
Çok yorulduk 2 aydır ama fazlasıyla değdi artık biraz dinlenmeyi hak ettik![]()
muhteşem oylarımı @Çiğdem- e yolladım hadi hepinize geçmiş olsun@Maskeli Fedai @kerem @denizz19 umarım üçünüz kolkola elenirsiniz
![]()