eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon Yarı Final

Fokumuz kaliteli müzikten anlar, ondan hiç şüphem yok da geçen hafta Everyway That I Can'a 1 puan vermesine şok olmuştum. O şarkıya neden 1 puan verdi ki? :A
bir puan vermedim iki puan verdim evry döt kene :) senin gözünde yanlış görüyor alamancı bir puanı türbüşona vermiştim :)

Sende oy kullan. :Z

Sertab'ı beğendin ama İrem'le Yalın'ı beğenmedin puanlamanı da ona göre yaparsın. :A @destere
şirret hogatha bu hafta jüri başkanlarına darbe vurdu ordan bir şansın var aslında bizim sekiz puan verme hakkımızı 6 puana düşürdü en yüksek anca altı puan verebiliyoruz:)
@destere İle bizim ne dediğimize bakmayın puanları görene kadar @Billy Kane canlı örnek konuda ona dediklerimle verdim puanlar :A :A :A

@Çiğdem- jürilikten men et foku. Açık açık, açık adrese bilerek düşük vereceğim diyor. :A
hele nihayet sonunda anladın gelecek puanı :)
şimdiden geçmiş olsun aslında iyi bir yrışma çıkardın buraya kadar gelmekte büyük başarı :) önümüzdeki yarışmalara bakarsın artık :)

Hangi dili hangi dile tercüme ettin sen şimdi? :A
giresuncayı türkçeye sonra türkçeyi üç aylık alamanların anlayacağı şekilde kırık türkçeye çevirdim yani üç dili birbirine büktüm :) göründüğü gibi kolay iş değil bunlar :)

şimdiden geçmiş olsun aslında iyi bir yrışma çıkardın buraya kadar gelmekte büyük başarı :) önümüzdeki yarışmalara bakarsın artık :)
Maalesef birdaha MS'ye katılacağımı sanmıyorum. Bu ilk ve son katılışım. Sadece jüri olarak devam ederim belki. :D

diyorki hogatha sana ... sen destereden sadece darbe yemeyeceksin bende darbeyi indireceğim en iyisimi veda konuşmanı hazırla diyor :)
bu tercümanlık ne kadar zor işmiş :)

@Çiğdem- jürilikten men et foku. Açık açık, açık adrese bilerek düşük vereceğim diyor. :A

Hangi dili hangi dile tercüme ettin sen şimdi? :A

Bizim dilimizi anca @pompy çözer ayoll :A :A :A

Fok başkanın bu tvrından dolayı arkasındayım @sokak sanati gibi yapmıyor sunucusunu koruyor :A :A :A