@Maskeli Fedai gündüz çok çalışmış artık ipi bitti sanırım @kerem de meydana inmiş@Maskeli Fedai bugün hiç mesai yapmamış oysaki bugün sonuçlara dakikalar kala döktürmeliydibu hatasını telafi etmesi güç olacak
![]()
@Maskeli Fedai gündüz çok çalışmış artık ipi bitti sanırım @kerem de meydana inmiş@Maskeli Fedai bugün hiç mesai yapmamış oysaki bugün sonuçlara dakikalar kala döktürmeliydibu hatasını telafi etmesi güç olacak
![]()
bir puan vermedim iki puan verdim evry döt keneFokumuz kaliteli müzikten anlar, ondan hiç şüphem yok da geçen hafta Everyway That I Can'a 1 puan vermesine şok olmuştum. O şarkıya neden 1 puan verdi ki?![]()
Sende oy kullan.
şirret hogatha bu hafta jüri başkanlarına darbe vurdu ordan bir şansın var aslında bizim sekiz puan verme hakkımızı 6 puana düşürdü en yüksek anca altı puan verebiliyoruz@destere öyle mi?![]()
Farketmez sonuçta çok düşük verdin. Birdaha olmasın.bir puan vermedim iki puan verdim evry döt kenesenin gözünde yanlış görüyor alamancı bir puanı türbüşona vermiştim
![]()
O zaman bana 6 rakiplerime 1 ver tamam mı?şirret hogatha bu hafta jüri başkanlarına darbe vurdu ordan bir şansın var aslında bizim sekiz puan verme hakkımızı 6 puana düşürdü en yüksek anca altı puan verebiliyoruz![]()
Sende oy kullan.
Sertab'ı beğendin ama İrem'le Yalın'ı beğenmedin puanlamanı da ona göre yaparsın.@destere
@destere İle bizim ne dediğimize bakmayın puanları görene kadar @Billy Kane canlı örnek konuda ona dediklerimle verdim puanlarşirret hogatha bu hafta jüri başkanlarına darbe vurdu ordan bir şansın var aslında bizim sekiz puan verme hakkımızı 6 puana düşürdü en yüksek anca altı puan verebiliyoruz![]()
yok sana vereceğim puanda sıkıntı yok hala bir puan verebiliyoruzFarketmez sonuçta çok düşük verdin. Birdaha olmasın.![]()
O zaman bana 6 rakiplerime 1 ver tamam mı?![]()
Ooo bunlara kalsa kesip biçecekler yarışmacılarışirret hogatha bu hafta jüri başkanlarına darbe vurdu ordan bir şansın var aslında bizim sekiz puan verme hakkımızı 6 puana düşürdü en yüksek anca altı puan verebiliyoruz![]()
15 e bir iyiydi keşke kabul etseydinOoo bunlara kalsa kesip biçecekler yarışmacıları![]()
![]()
![]()
diyorki hogatha sana ... sen destereden sadece darbe yemeyeceksin bende darbeyi indireceğim en iyisimi veda konuşmanı hazırla diyorNece konuşuyorsun sen şimdi? Dediklerini 100 kere okudum ama hiçbirşey anlamadım.@destere
@Çiğdem- jürilikten men et foku. Açık açık, açık adrese bilerek düşük vereceğim diyor.yok sana vereceğim puanda sıkıntı yok hala bir puan verebiliyoruz
ben rakibine sekiz değilde altı puan vereceğim için rahatsızım![]()
Hangi dili hangi dile tercüme ettin sen şimdi?diyorki hogatha sana ... sen destereden sadece darbe yemeyeceksin bende darbeyi indireceğim en iyisimi veda konuşmanı hazırla diyor
bu tercümanlık ne kadar zor işmiş![]()
hele nihayet sonunda anladın gelecek puanı@Çiğdem- jürilikten men et foku. Açık açık, açık adrese bilerek düşük vereceğim diyor.![]()
giresuncayı türkçeye sonra türkçeyi üç aylık alamanların anlayacağı şekilde kırık türkçeye çevirdim yani üç dili birbirine büktümHangi dili hangi dile tercüme ettin sen şimdi?![]()
Maalesef birdaha MS'ye katılacağımı sanmıyorum. Bu ilk ve son katılışım. Sadece jüri olarak devam ederim belki.hele nihayet sonunda anladın gelecek puanı
şimdiden geçmiş olsun aslında iyi bir yrışma çıkardın buraya kadar gelmekte büyük başarıönümüzdeki yarışmalara bakarsın artık
![]()
diyorki hogatha sana ... sen destereden sadece darbe yemeyeceksin bende darbeyi indireceğim en iyisimi veda konuşmanı hazırla diyor
bu tercümanlık ne kadar zor işmiş![]()
@Çiğdem- jürilikten men et foku. Açık açık, açık adrese bilerek düşük vereceğim diyor.![]()
Hangi dili hangi dile tercüme ettin sen şimdi?![]()
Bizim dilimizi anca @pompy çözer ayollhele nihayet sonunda anladın gelecek puanı
şimdiden geçmiş olsun aslında iyi bir yrışma çıkardın buraya kadar gelmekte büyük başarıönümüzdeki yarışmalara bakarsın artık
![]()