assolist olmanın ayrıcalığını kullanıyorum
assolist olmanın ayrıcalığını kullanıyorum
@destere 'nin oyu benim için altın değerinde. Jüri başkanı olduğu için tabii. Umarım şarkımı beğenmiştir. Yarı finale gelmişken elenmeyi hiç ama hiç istemiyorum.Puanları yarın hesaplayacam![]()
![]()
![]()
Onu biliyoruz zaten. Sen şarkıyı yorumla bi.cahantalın adresiyse severim
bir an dejavu yaşadım sanki![]()
alamancı köprüyü geçene kadar benimle iyi geçinmeye karar verdi köprüden sonra içindeki kini ve nefreti kusmaya başlayacaktır@destere 'nin oyu benim için altın değerinde. Jüri başkanı olduğu için tabii. Umarım şarkımı beğenmiştir. Yarı finale gelmişken elenmeyi hiç ama hiç istemiyorum.![]()
fok gibi rezaletOnu biliyoruz zaten. Sen şarkıyı yorumla bi.
Bak Everyway That I Can gibi 1 puan verirsen ben yandım. En kritik haftalardan biri bu. Rakiplerime 7-8 bana 1 puan verirsen ben yandım.alamancı köprüyü geçene kadar benimle iyi geçinmeye karar verdi köprüden sonra içindeki kini ve nefreti kusmaya başlayacaktırama o köprüyü geçirtmeyeceğiz inşallah
![]()
tehlike çanları çalıyor gidicisinBak Everyway That I Can gibi 1 puan verirsen ben yandım. En kritik haftalardan biri bu. Rakiplerime 7-8 bana 1 puan verirsen ben yandım.
Zaten Atacan Sertab'ı sevmiyor, o da oy kullanmış sende yakma beni sonra.![]()
Neden?fok gibi rezalet![]()
@Çiğdem- birşey söyle şuna, adamı ikna et. Yakmasın bizi.tehlike çanları çalıyor gidicisin
bence elendikten sonraki veda konuşmanı bugünden hazırla yarına hazırlıklı girmiş olursun![]()
Aslında burada mesaj gönderiyor ama @kerem anlamıyor ayollfok gibi rezalet![]()
birde şöyle düşün sana iki puan vverdiğim hafta açık ara birinci olmuştun demekki bu hafta 1 puan versem sertabın direk şampiyonluğu kucaklayacakNeden?
Bence çok kaliteli bir şarkıdır. Sözlerini anlayabilene tabii. Hem senin ilgini çekecek sahneler var klipte.![]()
tabi sende uyut alamancıyı hogathaAslında burada mesaj gönderiyor ama @kerem anlamıyor ayollBaşkanımız benim gibi demek istemiş şarkıya yanı süper
![]()
![]()
![]()
Fokumuz kaliteli müzikten anlar, ondan hiç şüphem yok da geçen hafta Everyway That I Can'a 1 puan vermesine şok olmuştum. O şarkıya neden 1 puan verdi ki?Aslında burada mesaj gönderiyor ama @kerem anlamıyor ayollBaşkanımız benim gibi demek istemiş şarkıya yanı süper
![]()
![]()
![]()
@destere Yabancı şarkıyı klipte oynayan ecünnülere göre değerlendiriyorFokumuz kaliteli müzikten anlar, ondan hiç şüphem yok da geçen hafta Everyway That I Can'a 1 puan vermesine şok olmuştum. O şarkıya neden 1 puan verdi ki?![]()
@Maskeli Fedai bugün hiç mesai yapmamış oysaki bugün sonuçlara dakikalar kala döktürmeliydiAslında burada mesaj gönderiyor ama @kerem anlamıyor ayollBaşkanımız benim gibi demek istemiş şarkıya yanı süper
![]()
![]()
![]()
Yarın puanını gördükten sonra yorumumu yapacağım. Buralarda ol.birde şöyle düşün sana iki puan vverdiğim hafta açık ara birinci olmuştun demekki bu hafta 1 puan versem sertabın direk şampiyonluğu kucaklayacak
yani sana iyilik yapmış oluyorum
şarkı neden mi fok gibi ?
kulağıma hoş gelmedi![]()
rakibine 15 puan alamancıya bir puan