eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon Yarı Final

Alamancıya sürprizmi hazırlıyorsun :A :A :A @kerem
@destere 'nin oyu benim için altın değerinde. Jüri başkanı olduğu için tabii. Umarım şarkımı beğenmiştir. Yarı finale gelmişken elenmeyi hiç ama hiç istemiyorum. :A
alamancı köprüyü geçene kadar benimle iyi geçinmeye karar verdi köprüden sonra içindeki kini ve nefreti kusmaya başlayacaktır :) ama o köprüyü geçirtmeyeceğiz inşallah :)

alamancı köprüyü geçene kadar benimle iyi geçinmeye karar verdi köprüden sonra içindeki kini ve nefreti kusmaya başlayacaktır :) ama o köprüyü geçirtmeyeceğiz inşallah :)
Bak Everyway That I Can gibi 1 puan verirsen ben yandım. En kritik haftalardan biri bu. Rakiplerime 7-8 bana 1 puan verirsen ben yandım. :A

Zaten Atacan Sertab'ı sevmiyor, o da oy kullanmış sende yakma beni sonra. :A

Bak Everyway That I Can gibi 1 puan verirsen ben yandım. En kritik haftalardan biri bu. Rakiplerime 7-8 bana 1 puan verirsen ben yandım. :A

Zaten Atacan Sertab'ı sevmiyor, o da oy kullanmış sende yakma beni sonra. :A
tehlike çanları çalıyor gidicisin:)
bence elendikten sonraki veda konuşmanı bugünden hazırla yarına hazırlıklı girmiş olursun :)

Neden? :A

Bence çok kaliteli bir şarkıdır. Sözlerini anlayabilene tabii. Hem senin ilgini çekecek sahneler var klipte. :A
birde şöyle düşün sana iki puan vverdiğim hafta açık ara birinci olmuştun demekki bu hafta 1 puan versem sertabın direk şampiyonluğu kucaklayacak :)
yani sana iyilik yapmış oluyorum :)
şarkı neden mi fok gibi ?
kulağıma hoş gelmedi :)

birde şöyle düşün sana iki puan vverdiğim hafta açık ara birinci olmuştun demekki bu hafta 1 puan versem sertabın direk şampiyonluğu kucaklayacak :)
yani sana iyilik yapmış oluyorum :)
şarkı neden mi fok gibi ?
kulağıma hoş gelmedi :)
Yarın puanını gördükten sonra yorumumu yapacağım. Buralarda ol. :A

Ha rica etsem bana 8 rakiplerime de 1 verebilir misin? :A @Çiğdem-

Forum İstatistikleri

Konular
176,589
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy