Damien Duff
Süper Favori Üye
Benim Aşkı memnu süprizim güzelmiydi @sokak sanatiGülbenden konuşuyoruz yaa o yüzdendir o tatsızlık@xBUGRAx
Hhaha bu sana kafayı takmış hele aynı binada çalısırkan bakalım nolacaksınız @sokak sanatiBenim kanalada karışamaz oranında patronu benim oyüzden Bence önlem al @Çiğdem-
Ben burda değildim ya, şimdi girdim. Tatildeydim.
Aaa malesef cnm başvurular kapanalı çok oluyor 2 kişi daha alamadıkBen burda değildim ya, şimdi girdim. Tatildeydim.Bitdi mi? Doldu mu yer?
Ay @mrt-06 @Harunnn60 çok kötüsünüz insan haber eder başvuru var diye.Aaa malesef cnm başvurular kapanalı çok oluyor 2 kişi daha alamadık
Juride keyif sürersiniz bu sezon@sokak sanati
Jüri olurum tm...Aaa malesef cnm başvurular kapanalı çok oluyor 2 kişi daha alamadık
Juride keyif sürersiniz bu sezon@sokak sanati
Aaa sizde yarışmanın önemli isimlerisiniz @Ahmed @mesmeso61 @gözlemci şarkıcı seçerseniz alalım sizi ozaman ikili eleme olmasın diyorduk ama Amaç eğlenmek sonuctaJüri olurum tm...
Ay çok iyi olur benden başka da isteyen varsa.Aaa sizde yarışmanın önemli isimlerisiniz @Ahmed @mesmeso61 @gözlemci şarkıcı seçerseniz alalım sizi ozaman ikili eleme olmasın diyorduk ama Amaç eğlenmek sonucta@sokak sanati
Aaa sizde yarışmanın önemli isimlerisiniz @Ahmed @mesmeso61 @gözlemci şarkıcı seçerseniz alalım sizi ozaman ikili eleme olmasın diyorduk ama Amaç eğlenmek sonucta@sokak sanati
Ay çok iyi olur benden başka da isteyen varsa.
Ay Çiko he desin, şarkıcımı da seçtim yazdım kendisine.Mustafa Sandal'ı almayın yeter aklında ne var
15 hafta yerinde 17 hafta yaparız boş ver 2'li olmasın yine
Ay Çiko he desin, şarkıcımı da seçtim yazdım kendisine.
Az hava at da bi yerlerin üşütmesin beybi.Canım benim onayım olmadan olmuyor boş yere beni etiketlemedi
MS Milli Şefiyim ben kimi seçtin eskiden seçtiklerin olmuyor başka isimle yarışman lazım
Az hava at da bi yerlerin üşütmesin beybi.
Ay dur özelde yazayım kimi seçtiğimi.
Kadından prim sağlayacağına doğum gününü açsaydınya son 1 saat utanmazYıldız Tilbe severlerden oy bekliyoruz
Yıldız Tilbe severlerden oy bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?