Çocuğun kanalında edepli olucaksın yalnız yoksa seni kovarÇok güzel bi şans elde ettim Pompy sayesinde
Kadın görmesek inancazKaradeniz Kadını hemde en kutsalı ayoll
Çocuğun kanalında edepli olucaksın yalnız yoksa seni kovarYıldızları kovmuştu
Çocuğu çıldırttı @MayısKralı@MayısKralı sahip çıkmadı adam kovdu ben devam ettirdim sonraa
Çocuğu çıldırttı @MayısKralı@pompy Kanaldan çıkartmıştı oğlana kafayı sıyırtıyordu nerdeyse ayoll finali sunucusuz ve kanalsız yapmıştık
@cookies in dizisi gibi olmasın benim kovduğum iki program var Sır ve Yıldızlar yarışıyor@MayısKralı sahip çıkmadı adam kovdu ben devam ettirdim sonraa
final etv deydi @Çiğdem-Çocuğu çıldırttı @MayısKralı@pompy Kanaldan çıkartmıştı oğlana kafayı sıyırtıyordu nerdeyse ayoll finali sunucusuz ve kanalsız yapmıştık
Benim zorlamam ile final yapmıştı ben şampiyon olmuştum
Aaa finali kanaldamı yapmıştık ben unutmuşum orasını ama pompy kovmuştufinal etv deydi @Çiğdem-
Aaa dikkatli dinle kapı dışarı edilirsin @sokak sanati@cookies in dizisi gibi olmasın benim kovduğum iki program var Sır ve Yıldızlar yarışıyor
Öyle ayıplı diziyi artık 20 de yayınlatmam 23 te yayınlatırım oyüzden edepli olsun @sokak sanati bana senaryoyu yolla saatine karar veririm @sokak sanati
@cookies in dizisi gibi olmasın benim kovduğum iki program var Sır ve Yıldızlar yarışıyor
Öyle ayıplı diziyi artık 20 de yayınlatmam 23 te yayınlatırım oyüzden edepli olsun @sokak sanati bana senaryoyu yolla saatine karar veririm @sokak sanati
sözün var unutma ben Sırdan fazla çektim ramazanda yayından kaldırmak zorunda kaldım @sokak sanati @Çiğdem- e o diziyi @cookies in dizisi sen bilmiyorsun o zaman yoktun @sokak sanatiAnın kanalda yapmayacağım diziyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?