Damien Duff
Süper Favori Üye
sözün var unutma ben Sırdan fazla çektim ramazanda yayından kaldırmak zorunda kaldım @sokak sanati @Çiğdem- e o diziyi @cookies in dizisi sen bilmiyorsun o zaman yoktun @sokak sanati
Bak Sherlock, senin gelmene şaşıran birisi çıktı sonunda
Sözünü tutmalısın Mill Şefe o yakışır @sokak sanatisözün var unutma ben Sırdan fazla çektim ramazanda yayından kaldırmak zorunda kaldım @sokak sanati @Çiğdem- e o diziyi @cookies in dizisi sen bilmiyorsun o zaman yoktun @sokak sanati
Sır gibi değilse istediğin saatte yayınla Sır gibise bari polis koy Ahlak şube felanBenim kalemim kısıtlanamaz ve istediğim saatte yayınlarım![]()
Sır gibi değilse istediğin saatte yayınla Sır gibise bari polis koy Ahlak şube felan
Sopa şarkısı şahaneydi hata Enver'deAaa şuda var Hande Yener Sopa ile sen ilk 2 olmuş Enver elenmişti şarkının senin elinde napacağıda önemli![]()
Bir de geçen sezon fazladan kişi almamış ikili eleme yapmamıştık bu sezonda öyle olacak yanı iki kişi elenmicek çeyrek öcnesi ve çeyrekte![]()
Hhaha Aaa çocuk napacatı ayoll masaya çıkıp oryantelmi edecekti kötüde fikir değildeSopa şarkısı şahaneydi hata Enver'de![]()
senaryoyu yollada inceliyim @sokak sanati Sırla karşılaştıracam
Herkes benim gibi yumuşak patron değil pompy hakkıdnan gelir senin ayollKarışma bana yayınlamak bak
Herkes benim gibi yumuşak patron değil pompy hakkıdnan gelir senin ayoll![]()
![]()
![]()
sen biliyorsun Sırdan ne çektiğimi eski zamanda @Çiğdem-Herkes benim gibi yumuşak patron değil pompy hakkıdnan gelir senin ayoll![]()
![]()
![]()
İrfan şahin gibiyim desem @sokak sanati foxun patronunu bilmiyorum amaDirek bırakırım uğraşamam bu manyak ile![]()
İrfan şahin gibiyim desem @sokak sanati foxun patronunu bilmiyorum ama
Hhaha dinsizin hakkından imansız gelir işteDirek bırakırım uğraşamam bu manyak ile![]()
Aaa ben bu kadar erken beklemiyordum ya da en çok ben özlemişim @Sherlock u siz takmamışsınız bileYok kendisine hepimiz döneceğini biliyorduk zaten şaşırmadık dedik de, bir tek sen çıktın şu ana kadar şaşıran onu diyorum![]()
Hhaha dinsizin hakkından imansız gelir işte![]()
![]()
![]()
Aaa olmaz ayoll Halkın Polisini yzamazsa @pompy bu forum ozaman bitti demekO benim hakkımdan gelemez ben Milli Şefim gerekirse tüm teçhizat ile kayyum atar kanalı alırım![]()