Çocuğun kanalında edepli olucaksın yalnız yoksa seni kovarÇok güzel bi şans elde ettim Pompy sayesinde![]()
Kadın görmesek inancazKaradeniz Kadını hemde en kutsalı ayoll![]()
Çocuğun kanalında edepli olucaksın yalnız yoksa seni kovar![]()
![]()
Yıldızları kovmuştu
![]()
Çocuğu çıldırttı @MayısKralı@MayısKralı sahip çıkmadı adam kovdu ben devam ettirdim sonraa![]()
Çocuğu çıldırttı @MayısKralı@pompy Kanaldan çıkartmıştı oğlana kafayı sıyırtıyordu nerdeyse ayoll finali sunucusuz ve kanalsız yapmıştık
![]()
@cookies in dizisi gibi olmasın benim kovduğum iki program var Sır ve Yıldızlar yarışıyor@MayısKralı sahip çıkmadı adam kovdu ben devam ettirdim sonraa![]()
final etv deydi @Çiğdem-Çocuğu çıldırttı @MayısKralı@pompy Kanaldan çıkartmıştı oğlana kafayı sıyırtıyordu nerdeyse ayoll finali sunucusuz ve kanalsız yapmıştık
![]()
Benim zorlamam ile final yapmıştı ben şampiyon olmuştum![]()
Aaa finali kanaldamı yapmıştık ben unutmuşum orasını ama pompy kovmuştufinal etv deydi @Çiğdem-
Aaa dikkatli dinle kapı dışarı edilirsin @sokak sanati@cookies in dizisi gibi olmasın benim kovduğum iki program var Sır ve Yıldızlar yarışıyor
Öyle ayıplı diziyi artık 20 de yayınlatmam 23 te yayınlatırım oyüzden edepli olsun @sokak sanati bana senaryoyu yolla saatine karar veririm @sokak sanati
@cookies in dizisi gibi olmasın benim kovduğum iki program var Sır ve Yıldızlar yarışıyor
Öyle ayıplı diziyi artık 20 de yayınlatmam 23 te yayınlatırım oyüzden edepli olsun @sokak sanati bana senaryoyu yolla saatine karar veririm @sokak sanati
sözün var unutma ben Sırdan fazla çektim ramazanda yayından kaldırmak zorunda kaldım @sokak sanati @Çiğdem- e o diziyi @cookies in dizisi sen bilmiyorsun o zaman yoktun @sokak sanatiAnın kanalda yapmayacağım diziyi