eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Hahah laf edenler korktu diyorum ve seni sokak sanati masacre gibi zor sevenleri kendine çekti
Gizli özne "o" ama, işte o kişi kim? Kim çekti kendine? Virgülsüz noktasız yazıyorsun zaten, daha bir anlaşılmaz oluyor cümle. Muhabbete sonradan dahil olmam da cabası. Öncesini hiç okumadım.

Gizli özne "o" ama, işte o kişi kim? Kim çekti kendine? Virgülsüz noktasız yazıyorsun zaten, daha bir anlaşılmaz oluyor cümle. Muhabbete sonradan dahil olmam da cabası. Öncesini hiç okumadım.
Dumanı kim aldı ayoll Atacan sen içkilisin sanırım

Yarışmacılar adil oylama yaparsa çeyreği de finali de görürüz sonuçta sevilen bir sanatçımız
İlk isme göre iddialısın bizim yarışmamız benim sunumumda hep süprizler çıkardı @turkuazz @MasacRE- @Tolstoyevski büyük başarılar yakalayan süprizlerimiz oldu farklı isimlerden
Bu sezonda sen olursun belki

Dumanı kim aldı ayoll Atacan sen içkilisin sanırım
Noktasız virgülsüz olunca her şey birbirine girmiş, anlam karmaşası vardı orada. @mrt-06'nın olduğu belli zaten.

Zülfü Livaneli'nden emin olamadı, popüler kesime yöneldi. "Yiğidim Aslanım"ı koysaydı bir hafta, o hafta birinci olsun, hiç sorun değil. Hatta o hafta yarışmadan bile çekilelim.

Aaa öylede @mrt-06 a iddialı olmak yakışır hem birbirinize destek olursunuz
Grup kardeşliği