Maskeli Fedai
Favori Üye
Niye ben aşktan anlamayan kütük biri miyim
Niye ben aşktan anlamayan kütük biri miyim
Aaa estafurullah 1 kütüğümüz var @MasacRE-Niye ben aşktan anlamayan kütük biri miyim
Oldumu ayoll
Aşkı sevmem, aşık olan adamı hiç sevmem
Aaa sizlemi uğraşıcam ayoll ayrı emsajlara aldımÖn teşekkür etmesende olurdu ama ilk önce Milli Şefe teşekkür ettiğin için oldu
Ya İremŞimdi sanatçı kadrosuna baktım. Yalın, Gökhan Türkmen, Kenan Doğulu gibi merhum @destere yoldaşımın tüylerini ürperten benim de pek haz etmediğim isimler mevcut.Bazı usta isimler de yer alıyor elbette. Sevdiğim sanatçılar da var. Sertap Erener, Mor ve Ötesi, Ariana Grande gibi. Ama benim kıstasım bellidir, kulağıma hoş gelen her şarkı yüksek puan alabilir. O sanatçıyı sevmesem bile sevdiğim bir şarkısı çıkabilir. Objektif sanat bakış açısı bunu gerektirir.
Hadi hayırlı olsun yarışma. Yarışanlara başarılar, sana da kolay gelsin.@Çiğdem-
Başkalarını dinle de müzk duysun paslı kulaklarınTövbe de ben kimi dinleyecem 😱😱😱
Atacan çay sen de kısır yap tam olsun
Aaa yaparız ayoll Kısır benden çay @mrt-06 dan börek çörek senden ve Altınlarıda Milli şef parasıyla @sokak sanati getirir Sultan başkanımız @xemrexxx de dansöz olur çok güzel gün yaparızAtacan çay sen de kısır yap tam olsun
Aaa olmaz ayoll daha çocuklarıma dinletecemBaşkalarını dinle de müzk duysun paslı kulakların
Sus kiz dersteyim.ssAaa yaparız ayoll Kısır benden çay @mrt-06 dan börek çörek senden ve Altınlarıda Milli şef parasıyla @sokak sanati getirir Sultan başkanımız @xemrexxx de dansöz olur çok güzel gün yaparız
Sen okulu bitireli yıl olmadımı bee Şirkette çalısıyordun kkovuldun mu 😱😱😱Sus kiz dersteyim.ss
Kiz okul bitti diye senin gibi evde süper portakal mi izleyelimSen okulu bitireli yıl olmadımı bee Şirkette çalısıyordun kkovuldun mu 😱😱😱
Ama Şirkete girmiştin çalısıyordun iş hayatından tekrar derse girmeyi nasıl başardın amann senin naptığın belli değilKiz okul bitti diye senin gibi evde süper portakal mi izleyelimeğitim bitmez
Ahaha desene şu anda nerde işsiz tipler var foruma kapak atmışAma Şirkete girmiştin çalısıyordun iş hayatından tekrar derse girmeyi nasıl başardın amann senin naptığın belli değil
Düne kadar işteyim diyordu şimdi dersteyim diyince afalladım ayoll cins işteAhaha desene şu anda nerde işsiz tipler var foruma kapak atmış
Atın bunu jurilikten@Çiğdem-
Daha kütük @MasacRE- var Eminim Yalını oda çok seviyordu
Kapanmamış aşk yaraları kesin Bully dan taktik alıyor bu Maskeli Fedai benden demesi ayoll şuan konuşmuyorsa bir eşy bilmiyorum
Ben severim Yalın'ı az çok. Benden yana endişelenmesine gerek yok Maskeli'nin, hedefimde başka isimler var@MasacRE- yoldaşımın sanat anlayışına ve objektifliğine güvenim tam.Mantık ve izahı mümkün çerçevede yapar ne yaparsa.
Tarihin en taraflı sunucusuna denk geldik sıvacı gardaşımBen severim Yalın'ı az çok. Benden yana endişelenmesine gerek yok Maskeli'nin, hedefimde başka isimler var
Aaa anlaşılan sen ve destere yokluğunda bu sezon Erkeklerin düşmanı @MEnes olacakBen severim Yalın'ı az çok. Benden yana endişelenmesine gerek yok Maskeli'nin, hedefimde başka isimler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?