Aaa inş klip çekmez
Bu sadece akustik söyleyiş şarkının nasıl olacağını bilemeyiz dur bakalımAaa inş klip çekmezSılanın durgun slowlarını sevmiyorum diyordum örnek bu işte ayoll
Hem yaz ayındayız hareketli çıkarsınBu sadece akustik söyleyiş şarkının nasıl olacağını bilemeyiz dur bakalım
Bu şarkı ile çıkış yapacak diye bir şey yok belki Eylül'de gelecek albümHem yaz ayındayız hareketli çıkarsın
Bu yılda şarkı etkinliğine katılırsa @bazinga çıldırırBu şarkı ile çıkış yapacak diye bir şey yok belki Eylül'de gelecek albüm
Ana sayfadan yarışmacılara bakabilirsin sıfırlanınca zor bir sezon oldu değerlendirmeni bekliyoruz ayoll favorielrini zayıf bulduklarınıDetaylı inceleme şansım olmadı. Bu akşam bakacağım ve gereken şeyleri söylerim.
2-3 haftaya elenmezsem onu da kullanacağım@batuhankaralar 5 dakika önce arabada son ses Arayı Arayı çalıyordu biri yolda geçerken
Hallederiz, akşam uygun bir vakitte sanat değerlendirmemizi yaparız.Ana sayfadan yarışmacılara bakabilirsin sıfırlanınca zor bir sezon oldu değerlendirmeni bekliyoruz ayoll favorielrini zayıf bulduklarını
Normalde elenmemen lazım2-3 haftaya elenmezsem onu da kullanacağım
Hayır ben demiyom öyle olsaydı diyom.
Bir deney yapacam yarışma 15 hafta bakalım Gülben Ergen 15 haftada kaç herif değiştirecek, magazinden takip edeceğim. Tahminim 7.@xBUGRAx @denizz19 @sokak sanati @Çiğdem- @xemrexxx
Gülben gibi çocuklarının anası evinin kadını bir kadına resmen yollu dedin @xBUGRAx bu kabul edilmez
Gülben gibi çocuklarının anası evinin kadını bir kadına resmen yollu dedin @xBUGRAx bu kabul edilmez
Atlas, Ares ve Güney için susuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?