Sen köye gidince fısıltı gazetesine 1-2 haber salacagim. Yarışmacılar beklemek istemiyor program acil başlasın diyorlar diyecek fısıltı gazatesi ve kapıların arkasında benim program başlatmak yönünde baskılar olacak. Bende halkı kırmamak için başlatacağım programı![]()
Aaa bu @sokak sanati ni başkanlıtka kesmedi yarışmayı ele geçiricek ayoll 😱😱😱Bu kadar köylü nasıl bir araya gelmişiz ayol.![]()
Şaşırmadım, oynak yılan kıvırmaktan beli kopacak.
Şaşırmadım, oynak yılan kıvırmaktan beli kopacak.![]()
Ben @sokak sanati ile @xemrexxx e yarışmayı bırakacam 10 gün gelmeyecem geldiğimde yarışma falan bulamam vlla tarih olur ayollYalnız yine çok kaos dolu planlarım var. @Çiğdem- Erbakan gibi zaten aman huzur bozulmasın der dediklerimi yapar bu korku ile![]()
Ben @sokak sanati ile @xemrexxx e yarışmayı bırakacam 10 gün gelmeyecem geldiğimde yarışma falan bulamam vlla tarih olur ayoll![]()
![]()
@mrt-06 @Maskeli Fedai @DarkLegenD
Ben şimdiden zaten senaryoyu yazmaya başladım senle @denizz19'u kavga ettircem, @xBUGRAx ile de ben. @Maskeli Fedai da striptiz gösterisi yapacak @xemrexxx ile birlikte.Yalnız yine çok kaos dolu planlarım var. @Çiğdem- Erbakan gibi zaten aman huzur bozulmasın der dediklerimi yapar bu korku ile![]()
Ben şimdiden zaten senaryoyu yazmaya başladım senle @denizz19'u kavga ettircem, @xBUGRAx ile de ben. @Maskeli Fedai da striptiz gösterisi yapacak @xemrexxx ile birlikte.@Çiğdem-
Sen öyle san, bir bakmışsın oyun kurarken oyun içindesin.Ben yarışmacı değil milli Şef'im. Bu sefer senaryo bende siz oynayacaksınız![]()
Ben şimdiden zaten senaryoyu yazmaya başladım senle @denizz19'u kavga ettircem, @xBUGRAx ile de ben. @Maskeli Fedai da striptiz gösterisi yapacak @xemrexxx ile birlikte.@Çiğdem-
Sen öyle san, bir bakmışsın oyun kurarken oyun içindesin.![]()
Yalnız Cengo sana bırakıp sonra alacam demiyordu final turlarına yakın hep sana bırakıp gidiyordu sezonları sen tamamlıyordunBen eski sunucuyum hatta ben kabul etmediğim için sana kaldı program hadsiz istersek geri alırız![]()
Nereye koymuyorsun ayoll görende elinde 100 tane süper aşrkı var sanacak bu şarkı final turlarında olmalı hemde
Nereye koymuyorsun ayoll görende elinde 100 tane süper aşrkı var sanacak bu şarkı final turlarında olmalı hemde![]()
![]()
@mrt-06 @sokak sanati
Aaa her beğendiğinide koyma tabi sor fikir danış oy verenlerin zevki biraz tuhaf zaten oylama aşamasında görüceksin kafayı sende yersinBana hepsi güzel geliyor.İlk albümünden itibaren boş şarkısı yok kadının çalıştığı isimler zirve idol ya.
![]()
Bana hepsi güzel geliyor.İlk albümünden itibaren boş şarkısı yok kadının çalıştığı isimler zirve idol ya.
![]()