Aaaa Mustimle beni hep sen eledin Burcuyla finaldede yine sen vardın uğursuz hep karşıma çıkıp eledin beni her sezonAyol bana bırakacaksın Emoşu boş ver bak senden bile çok mesaj yazmışım Bizim Fantastik gruba bırakırsın Emoşu boş ver yani
Aaaa Mustimle beni hep sen eledin Burcuyla finaldede yine sen vardın uğursuz hep karşıma çıkıp eledin beni her sezon
Racapları yapabilicen miBu sezon eleme ihtimalin yok insanları eğlencesiz bırakma diye söylüyorum. Zaten eski sunucu bendim güvenebilirsin
Ohh ne güzel başkasına yaptır
Ohh ne güzel başkasına yaptır
Bak Yalın sana şarkı çıkarmaya devam ediyor ama henüz dinlemedimAdımız çıkmış dokuza inmez sekize
Adama uğurlu geldimBak Yalın sana şarkı çıkarmaya devam ediyor ama henüz dinlemedim
Yine Yarıyı göremezsen senin beceriksizliğin artıkAdama uğurlu geldim
Bu sokak sanati senin koltuğundan edecek koltuğunda gözü var diyen kimdi bugün @DarkLegenD miy diEkip işi yapacağız ne var bunda
20 gün beklemesin halk önümüzde uzun sezonlar var tadını çıkar başlangıcın
Bu sokak sanati senin koltuğundan edecek koltuğunda gözü var diyen kimdi bugün @DarkLegenD miy di
@mrt-06 @Yiğitt de köydeler zaten hepimiz ağustosa hazır oluyoruz ama aklımda bir başka bir program var MS e hazırlık öncesi @mrt-06 kanalında yapacam yaparsam @AseratAynen adam ileri görüşlü gerçekten @DarkLegenD
Dinime küfreden müslüman olsa.Deden seni yola getiriyor işte daha ne
Sorma ne eğleniyorım ne eğleniyorım.Aaa ne güzel işte yaramaz dede Senin hepimizden iyi vakit geçiriyor olman lazım @xemrexxx Dedeside öyleymiş siz gerçekten herşeyde rekabettesiniz