Aaa inş klip çekmez
Bu sadece akustik söyleyiş şarkının nasıl olacağını bilemeyiz dur bakalımAaa inş klip çekmezSılanın durgun slowlarını sevmiyorum diyordum örnek bu işte ayoll
![]()
![]()
![]()
Hem yaz ayındayız hareketli çıkarsınBu sadece akustik söyleyiş şarkının nasıl olacağını bilemeyiz dur bakalım![]()
Bu şarkı ile çıkış yapacak diye bir şey yok belki Eylül'de gelecek albümHem yaz ayındayız hareketli çıkarsın![]()
![]()
![]()
Bu yılda şarkı etkinliğine katılırsa @bazinga çıldırırBu şarkı ile çıkış yapacak diye bir şey yok belki Eylül'de gelecek albüm![]()
Ana sayfadan yarışmacılara bakabilirsin sıfırlanınca zor bir sezon oldu değerlendirmeni bekliyoruz ayoll favorielrini zayıf bulduklarınıDetaylı inceleme şansım olmadı. Bu akşam bakacağım ve gereken şeyleri söylerim.![]()
2-3 haftaya elenmezsem onu da kullanacağım@batuhankaralar 5 dakika önce arabada son ses Arayı Arayı çalıyordu biri yolda geçerken![]()
Hallederiz, akşam uygun bir vakitte sanat değerlendirmemizi yaparız.Ana sayfadan yarışmacılara bakabilirsin sıfırlanınca zor bir sezon oldu değerlendirmeni bekliyoruz ayoll favorielrini zayıf bulduklarını![]()
![]()
![]()
Normalde elenmemen lazım2-3 haftaya elenmezsem onu da kullanacağım![]()
Hayır ben demiyom öyle olsaydı diyom.![]()
Bir deney yapacam yarışma 15 hafta bakalım Gülben Ergen 15 haftada kaç herif değiştirecek, magazinden takip edeceğim. Tahminim 7.@xBUGRAx @denizz19 @sokak sanati @Çiğdem- @xemrexxx
Gülben gibi çocuklarının anası evinin kadını bir kadına resmen yollu dedin @xBUGRAx bu kabul edilmez![]()
Gülben gibi çocuklarının anası evinin kadını bir kadına resmen yollu dedin @xBUGRAx bu kabul edilmez![]()
Atlas, Ares ve Güney için susuyorum..![]()