Battı balık yan gider
Battı balık yan gider
Bu hafta napacaksın bakalım AlamancıBu hafta sözü ve müziği Soner Sarıkabadayı'ya ait olan, içimizi ısıtan samimi klibiyle ve bir Aşk-ı Memnu klasiği de olan 'Bu Böyle' diyoruz. Herkese bol şans.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @GunesinOglu
Nereye gidiyor.
Senden kaçıyor oğlan yurt dışına sanırımUzaklara...
İyiki @Bully önceden yarışmış Recaplar hazır oluyor , tam görmek istediğim yarışmacı modeliSen İstanbul'sun...
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Çiğdem- @gözlemci @GunesinOglu @denizz19
Dinledin ve tanıdın dimi?Şarkının adını şuan duydum ama dinlediğimde tanıyabilirim tanıyamazsam ayvayı yersin
Dinlemedim 2010 dan sonra yapılmışsa bilmiyorumdur isminden tuhaf şarkı havası veriyor ama dinleyince görecezDinledin ve tanıdın dimi?
2009’da çıktı, bir yılla kurtarmışım desene.Dinlemedim 2010 dan sonra yapılmışsa bilmiyorumdur isminden tuhaf şarkı havası veriyor ama dinleyince görecez
Hem bilinmeyen şarkı hemde klipte kapanmışsa kesin elendin2009’da çıktı, bir yılla kurtarmışım desene.Gülşen’in başındaki avizeyi beğendin mi?
Bu klibi o kadar açık değil ama yine vücudunu sergilemiş orası ayrı.Hem bilinmeyen şarkı hemde klipte kapanmışsa kesin elendin
Recabınıda bildir şimdi burdaykanBu klibi o kadar açık değil ama yine vücudunu sergilemiş orası ayrı.
İyi hatırlattın yine unuturdum kesin.Recabınıda bildir şimdi burdaykan
Bildirde bir dinleyelim şu tuhaf şarkıyıİyi hatırlattın yine unuturdum kesin.
Dinledim evet ilk defa duydum şuan şu haftaya saklayacak kadar ne yaşadın ayollİyi hatırlattın yine unuturdum kesin.
Gayet iyi bir şarkı, forum sever diye düşündüm. Sözleri çok orijinal.Dinledim evet ilk defa duydum şuan şu haftaya saklayacak kadar ne yaşadın ayoll
Benim şarkım hangisi öyle bir şey mi varmışGayet iyi bir şarkı, forum sever diye düşündüm. Sözleri çok orijinal.Bu haftadan sonra asıl şarlılar gelecek zaten, senin şarkın da var sırada.
İki tam puan verebileceğim şarkı var demiştin biri Her Gece’ydi biri de o işte.Benim şarkım hangisi öyle bir şey mi varmış
Be Adam mı başka aklıma gelmiyor şuanİki tam puan verebileceğim şarkı var demiştin biri Her Gece’ydi biri de o işte.
Gerçekten güldürdün, şaka yapmıyorsun dimiBe Adam mı başka aklıma gelmiyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?