Benimde son umudum Hira artık, bu haftada final puanı gelmezse pes..
Ben doğallıktan yanayım, orada müzik varsa müziği dinlemek istiyorum, o da benim puan kriterlerim arasında
Ekli dosyayı görüntüle 61690
Çok seversin eminim o müziği.
Ekli dosyayı görüntüle 61690
Ben normal sezonda Musti Ego şarkısında 1 nakarat verip gerisini müzikle bitirmiştim kızı kurtarma sahnesi vardı film gibi ama sondan 4. falan oldukBen doğallıktan yanayım, orada müzik varsa müziği dinlemek istiyorum, o da benim puan kriterlerim arasında
Yani diyorki @xBUGRAx elenebilirsin.Ben normal sezonda Musti Ego şarkısında 1 nakarat verip gerisini müzikle bitirmiştim kızı kurtarma sahnesi vardı film gibi ama sondan 4. falan olduk
All Starda 2 nakaratlı kısımı kullandım 1.olduk
Bu hafta değil belki ama geçen hafta 1 almazdın benden normal gelseydinÇok seversin eminim o müziği.
-15 puan olur oy kullanmasam @Bully melunu da oy kullanmazsa geçmiş olsun elendimAaa @Maskeli Fedai @Yiğitt size kötü haber @Bully Ortada olmadı için 2 gündür haliyle oyda yollayamadı neredeyse bulup çıkarın bence 11 ve 10 puandan olmak istemiyorsanız
Aaa @Maskeli Fedai @Yiğitt size kötü haber @Bully Ortada olmadı için 2 gündür haliyle oyda yollayamadı neredeyse bulup çıkarın bence 11 ve 10 puandan olmak istemiyorsanız
Maalesef yetiştik-15 puan olur oy kullanmasam @Bully melunu da oy kullanmazsa geçmiş olsun elendim
Beni beğendin mi nickdaşım? 🙄Maalesef yetiştik
@Maskeli Fedai nin kalbine iniyormuş az daha, bakalım akşam puanımı görünce napacak
Kullanacak ama zamanı konusunda bir şey diyemem, o da söylemez zaten.@Bully , Maskeli'ye Olmasa da Olur'u ne zaman kullanacağını bir sor bakalım.
Banko ilk iki sıradan puan vermişsindir Rahatım o konudaMaalesef yetiştik
@Maskeli Fedai nin kalbine iniyormuş az daha, bakalım akşam puanımı görünce napacak
Bu hafta bana sözü var ikinci ve üçüncü sırayla idare edin.Banko ilk iki sıradan puan vermişsindir Rahatım o konuda
Bak sen şu meluna heleBanko ilk iki sıradan puan vermişsindir Rahatım o konuda
Banko ilk iki sıradan puan vermişsindir Rahatım o konuda
Bakalım hanginizi sevindirip, hanginizi üzeceğiz.Bu hafta bana sözü var ikinci ve üçüncü sırayla idare edin.
Melun güzel bir puan vermemişse bazı şeyleri gözden geçirecemBak sen şu meluna hele
(Geçiremedi ve saldı. )Melun güzel bir puan vermemişse bazı şeyleri gözden geçirecem
Pusudamı bekliyon hortlak gibi bir den ortaya fırlıyonBeni beğendin mi nickdaşım? 🙄