eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 8.Hafta

Benimde öyle ama sırıtmış umarım elenmezsin. :A
İyi o zaman bu hafta da 1 vereyim de haftaya yükseltirim puanımı :A (Gelecek haftaya kalacağını sanıyor @Çiğdem- :A )
Kestiğim yer de şarkının en sevdiğim müzikli kısmıydı. :A @MasacRE-
Gülbenin şarkılarının nakaratları arasında uzun müzikler var kısa bir nakarat veriyor sonra uzun 20 saniyelik bir müzik diğer nakarat onun arkasından :A

Bugrada recapı 20 saniye boş müzikle bitirmek yerine arkasından gelecek nakaratı ekliyor boş müzikmi dinlesin üyeler nakarat her zaman avantajdır aldığı sonuclarda zaten iyi geldi şuana kadar :A :A :A

Benimde öyle ama sırıtmış umarım elenmezsin. :A

Başlama sen de.. :A Zikir çekeyim akşama kadar garanti olsun. :A @Çiğdem- @MasacRE-

gulben-ergen-sli-2.jpg

Gülbenin şarkılarının nakaratları arasında uzun müzikler var kısa bir nakarat veriyor sonra uzun 20 saniyelik bir müzik diğer nakarat onun arkasından :A

Bugrada recapı 20 saniye boş müzikle bitirmek yerine arkasından gelecek nakaratı ekliyor boş müzikmi dinlesin üyeler nakarat her zaman avantajdır aldığı sonuclarda zaten iyi geldi şuana kadar :A :A :A

Konuş be helal olsun. :bhr::bhr: Taşkın Sabah yapıyor hepsinin düzenlemesini. :A

Başlama sen de.. :A Zikir çekeyim akşama kadar garanti olsun. :A @Çiğdem- @MasacRE-

gulben-ergen-sli-2.jpg
Ben doğallıktan yanayım, orada müzik varsa müziği dinlemek istiyorum, o da benim puan kriterlerim arasında :A