O Burakı boş ver buradakı Buraka bak @Maskeli Fedai
Neyse ben şimdi muhteşem oylarımı kullanmaya gidiyorum, bakalım @xBUGRAx 3. hafta üst üste 1 puanı kapacak mı bendenTam Erol taş olursun
Bir tokat @MasacRE- e bir tokat @Maskeli Fedai e bir tokat @Arslan Bey e sizin sahneniz
Şarkın yeterince berbat değilmiş gibi bir de şu recap sistemine devam etmişsin, ben şimdi buna 1 vermeyeyim de ne yapayım @Çiğdem-Aleyna desteğine +1 lütfen.
Aleyna desteğine +1 lütfen.
Bu hala akıllanmamış Tilki Kız diyor benden sana izin 1 verebilirsinŞarkın yeterince berbat değilmiş gibi bir de şu recap sistemine devam etmişsin, ben şimdi buna 1 vermeyeyim de ne yapayım @Çiğdem-
İyi o zaman bu hafta da 1 vereyim de haftaya yükseltirim puanımı (Gelecek haftaya kalacağını sanıyor @Çiğdem- )Bu son slowlara gerekmiyor.
Benimde öyle ama sırıtmış umarım elenmezsin.Kestiğim yer de şarkının en sevdiğim müzikli kısmıydı. @MasacRE-
Benimde öyle ama sırıtmış umarım elenmezsin.
İyi o zaman bu hafta da 1 vereyim de haftaya yükseltirim puanımı (Gelecek haftaya kalacağını sanıyor @Çiğdem- )
Gülbenin şarkılarının nakaratları arasında uzun müzikler var kısa bir nakarat veriyor sonra uzun 20 saniyelik bir müzik diğer nakarat onun arkasındanKestiğim yer de şarkının en sevdiğim müzikli kısmıydı. @MasacRE-
Gülbenin şarkılarının nakaratları arasında uzun müzikler var kısa bir nakarat veriyor sonra uzun 20 saniyelik bir müzik diğer nakarat onun arkasından
Bugrada recapı 20 saniye boş müzikle bitirmek yerine arkasından gelecek nakaratı ekliyor boş müzikmi dinlesin üyeler nakarat her zaman avantajdır aldığı sonuclarda zaten iyi geldi şuana kadar
Gülbenin şarkılarının nakaratları arasında uzun müzikler var kısa bir nakarat veriyor sonra uzun 20 saniyelik bir müzik diğer nakarat onun arkasından
Bugrada recapı 20 saniye boş müzikle bitirmek yerine arkasından gelecek nakaratı ekliyor boş müzikmi dinlesin üyeler nakarat her zaman avantajdır aldığı sonuclarda zaten iyi geldi şuana kadar
Ben doğallıktan yanayım, orada müzik varsa müziği dinlemek istiyorum, o da benim puan kriterlerim arasında