Bugün gözüm hep konuda final puanı için heyacanlıyım.Pusudamı bekliyon hortlak gibi bir den ortaya fırlıyon![]()
![]()
![]()
Bugün gözüm hep konuda final puanı için heyacanlıyım.Pusudamı bekliyon hortlak gibi bir den ortaya fırlıyon![]()
![]()
![]()
Hiç kalkıp gitmeyi düşünmüyorsun sanırım eve sahiplenen misafir gibiBugün gözüm hep konuda final puanı için heyacanlıyım.![]()
Zaten @xBUGRAx için kendni feda etti oy yollamadı o elenmesin diye@Maskeli Fedai kumpas ve ihanetlere alışkındır bir şey olmaz ona.![]()
@Maskeli Fedai kumpas ve ihanetlere alışkındır bir şey olmaz ona.![]()
Üzmeyin Maskeli'yi sonra çok özlersiniz...
15. Hafta giderim diye düşünüyorum..Hiç kalkıp gitmeyi düşünmüyorsun sanırım eve sahiplenen misafir gibi![]()
![]()
![]()
Şefimizin oyunuda özledik15. Hafta giderim diye düşünüyorum..![]()
Oha ya bu haftada mı kullanmadı.Şefimizin oyunuda özledikŞu sıralar yoğun işleri var kabilesiylede uğraşıyor @sokak sanati ama özledik
![]()
Bu haftadan rahatsızımBu hafta yeteri kadar çalışmadığını gördüm @Maskeli Fedai nin, umarım hüsrana uğramaz.![]()
Sen her haftadan rahatsızsın zaten troll.Bu haftadan rahatsızım![]()
Ben hayattan rahatsızımSen her haftadan rahatsızsın zaten troll.![]()
Hangimiz rahatsız ve manyak değiliz ki.Ben hayattan rahatsızımSaldım ve yaktım
( Millet ne diyor bu manyak diyecek şimdi
)
Reeli çok yoğunmuş biraz müsade istemişti geçen hafta ama haftaya inş diyelimOha ya bu haftada mı kullanmadı.![]()
Hangimiz rahatsız ve manyak değiliz ki.Kime ne oğlum sal gitsin.
Elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadi hadi![]()
Oy vermeden haftayı atlatması zaten zor sanırım balkondan intihar etmeyi düşünüyorBen hayattan rahatsızımSaldım ve yaktım
( Millet ne diyor bu manyak diyecek şimdi
)
Elense de hepimiz rahatlasak.Oy vermeden haftayı atlatması zaten zor sanırım balkondan intihar etmeyi düşünüyor
İlk hafta @batuhankaralar yollamamış sonrada eleniyorum diye forumu bırakıyorduBu sezon hiç eksiye düşen olmadı eski konularda görüyorum ilk olsun.@Maskeli Fedai