Bugün gözüm hep konuda final puanı için heyacanlıyım.Pusudamı bekliyon hortlak gibi bir den ortaya fırlıyon
Bugün gözüm hep konuda final puanı için heyacanlıyım.Pusudamı bekliyon hortlak gibi bir den ortaya fırlıyon
Hiç kalkıp gitmeyi düşünmüyorsun sanırım eve sahiplenen misafir gibiBugün gözüm hep konuda final puanı için heyacanlıyım.
Zaten @xBUGRAx için kendni feda etti oy yollamadı o elenmesin diye@Maskeli Fedai kumpas ve ihanetlere alışkındır bir şey olmaz ona.
@Maskeli Fedai kumpas ve ihanetlere alışkındır bir şey olmaz ona.
Üzmeyin Maskeli'yi sonra çok özlersiniz...Zaten @xBUGRAx için kendni feda etti oy yollamadı o elenmesin diye
15. Hafta giderim diye düşünüyorum..Hiç kalkıp gitmeyi düşünmüyorsun sanırım eve sahiplenen misafir gibi
Bu hafta yeteri kadar çalışmadığını gördüm @Maskeli Fedai nin, umarım hüsrana uğramaz.Zaten @xBUGRAx için kendni feda etti oy yollamadı o elenmesin diye
Şefimizin oyunuda özledik Şu sıralar yoğun işleri var kabilesiylede uğraşıyor @sokak sanati ama özledik15. Hafta giderim diye düşünüyorum..
Oha ya bu haftada mı kullanmadı.Şefimizin oyunuda özledik Şu sıralar yoğun işleri var kabilesiylede uğraşıyor @sokak sanati ama özledik
Bu haftadan rahatsızımBu hafta yeteri kadar çalışmadığını gördüm @Maskeli Fedai nin, umarım hüsrana uğramaz.
Sen her haftadan rahatsızsın zaten troll.Bu haftadan rahatsızım
Ben hayattan rahatsızım Saldım ve yaktım ( Millet ne diyor bu manyak diyecek şimdi )Sen her haftadan rahatsızsın zaten troll.
Hangimiz rahatsız ve manyak değiliz ki. Kime ne oğlum sal gitsin.Ben hayattan rahatsızım Saldım ve yaktım ( Millet ne diyor bu manyak diyecek şimdi )
Reeli çok yoğunmuş biraz müsade istemişti geçen hafta ama haftaya inş diyelim @sokak sanatiOha ya bu haftada mı kullanmadı.
Hangimiz rahatsız ve manyak değiliz ki. Kime ne oğlum sal gitsin.
Elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadi hadi
Oy vermeden haftayı atlatması zaten zor sanırım balkondan intihar etmeyi düşünüyorBen hayattan rahatsızım Saldım ve yaktım ( Millet ne diyor bu manyak diyecek şimdi )
Elense de hepimiz rahatlasak.Oy vermeden haftayı atlatması zaten zor sanırım balkondan intihar etmeyi düşünüyor
Zaten @xBUGRAx için kendni feda etti oy yollamadı o elenmesin diye
İlk hafta @batuhankaralar yollamamış sonrada eleniyorum diye forumu bırakıyordu Neyse zor kurtulmuş sonra dönmüştüBu sezon hiç eksiye düşen olmadı eski konularda görüyorum ilk olsun. @Maskeli Fedai