Onda utanma ne ararSana kütük diyenler utansın
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın, hiçbir şey olmaz gelir jüri koltuğuna oturursun yanımıza güzel güzel
Onda utanma ne ararSana kütük diyenler utansın
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın, hiçbir şey olmaz gelir jüri koltuğuna oturursun yanımıza güzel güzel
Kütahya bozdu beni kusura bakma.Hainn, vatan haini! Hepiniz gidin, ben yeterim ona tek başıma
Hala Aleyna’ya tapanlar kulübündeyim, size katıldığımı nereden çıkardın?
Onda utanma ne arar
Bu hafta iyi verdin umarım .ssOlmam jüri falan kendi ellerimle birinci mi edeceğim milleti.
Bu hafta iyi verdin umarım .ss
Henüz oylarımı kullanmadımVerdim sen de intikam almamışsındır umarım.
Henüz oylarımı kullanmadım
Öyle bir şansın yok, elendikten sonra jüri olmamanın çok büyük cezası var değil mi @Çiğdem-Olmam jüri falan kendi ellerimle birinci mi edeceğim milleti.
Sende o ışığı gördüm senden hiç umudum yoktu ama şaşırtıcı şekilde şaşırttın bizleri senin adına iyi bir şey @MasacRE- Gibi kalabilirdin kütük kütükHala Aleyna’ya tapanlar kulübündeyim, size katıldığımı nereden çıkardın?
@xBUGRAx da tam elendikten sonra onu eleten yarışmacılardan intikam alacak juri havası var Özellikle @Maskeli Fedai denÖyle bir şansın yok, elendikten sonra jüri olmamanın çok büyük cezası var değil mi @Çiğdem-
@xBUGRAx da tam elendikten sonra onu eleten yarışmacılardan intikam alacak juri havası var Özellikle @Maskeli Fedai den
Tam Erol taş olursunBeni hayatta tutan bu intikam duygusu olur zaten elenirsem...
Tam Erol taş olursun
Bir tokat @MasacRE- e bir tokat @Maskeli Fedai e bir tokat @Arslan Bey e sizin sahneniz
Survivorda hayatta kalmak daha önemliHaha rahatladım. Akşam da dizim var nolcak.
Survivorda hayatta kalmak daha önemli
Hangi tuhaf dizin başlıyor yine seni o diziler bozuyor benceİkisine de bakarım ilk oylardan sonra bakacak halim kalırsa.
Hangi tuhaf dizin başlıyor yine seni o diziler bozuyor bence