Onda utanma ne ararSana kütük diyenler utansın![]()
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın, hiçbir şey olmaz gelir jüri koltuğuna oturursun yanımıza güzel güzel
Onda utanma ne ararSana kütük diyenler utansın![]()
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın, hiçbir şey olmaz gelir jüri koltuğuna oturursun yanımıza güzel güzel
Kütahya bozdu beni kusura bakma.Hainn, vatan haini! Hepiniz gidin, ben yeterim ona tek başıma![]()
Hala Aleyna’ya tapanlar kulübündeyim, size katıldığımı nereden çıkardın?
Onda utanma ne arar
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın, hiçbir şey olmaz gelir jüri koltuğuna oturursun yanımıza güzel güzel![]()
Bu hafta iyi verdin umarım .ssOlmam jüri falan kendi ellerimle birinci mi edeceğim milleti.![]()
Bu hafta iyi verdin umarım .ss
Henüz oylarımı kullanmadımVerdim sen de intikam almamışsındır umarım.![]()
Henüz oylarımı kullanmadım![]()
Öyle bir şansın yok, elendikten sonra jüri olmamanın çok büyük cezası var değil mi @Çiğdem-Olmam jüri falan kendi ellerimle birinci mi edeceğim milleti.![]()
Sende o ışığı gördüm senden hiç umudum yoktu ama şaşırtıcı şekilde şaşırttın bizleri senin adına iyi bir şeyHala Aleyna’ya tapanlar kulübündeyim, size katıldığımı nereden çıkardın?![]()
@xBUGRAx da tam elendikten sonra onu eleten yarışmacılardan intikam alacak juri havası varÖyle bir şansın yok, elendikten sonra jüri olmamanın çok büyük cezası var değil mi @Çiğdem-![]()
@xBUGRAx da tam elendikten sonra onu eleten yarışmacılardan intikam alacak juri havası var![]()
![]()
Özellikle @Maskeli Fedai den
![]()
![]()
Tam Erol taş olursunBeni hayatta tutan bu intikam duygusu olur zaten elenirsem...![]()
Tam Erol taş olursun![]()
![]()
Bir tokat @MasacRE- e bir tokat @Maskeli Fedai e bir tokat @Arslan Bey e sizin sahneniz![]()
![]()
Survivorda hayatta kalmak daha önemliHaha rahatladım.Akşam da dizim var nolcak.
![]()
Survivorda hayatta kalmak daha önemli![]()
![]()
![]()
Hangi tuhaf dizin başlıyor yine seni o diziler bozuyor benceİkisine de bakarım ilk oylardan sonra bakacak halim kalırsa.![]()
Hangi tuhaf dizin başlıyor yine seni o diziler bozuyor bence![]()
![]()
![]()