eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 8.Hafta

Sizin sayenizde ya,ben teşekkür ederim asıl. @Çiğdem- sayesinde hala devam ediyor :blush:. 4 sezon boyunca ne sinirlenmişsinizdir bana :X
Bu yarışmayı forumumuza kazandırdığın için çok teşekkür ederiz sana, forumu ayakta tutan en büyük olaylardan biri MS. :D 4 sezon güzel hatıralar biriktirdik seninle, forum tarihinde her zaman önemli bir yerin olacak. :D
Elimizden geleni yapıyorum ama sık sık seni anıyoruz direk olay yanı 2015 yılından beridir var bu format için her zaman sana tşk etmeye devam edecez :bhr::bhr::bhr:

Elimden geldi kadarıyla formata sahip çıkıp korumaya çalıştım :bhr:

Sizin sayenizde ya,ben teşekkür ederim asıl. @Çiğdem- sayesinde hala devam ediyor :blush:. 4 sezon boyunca ne sinirlenmişsinizdir bana :X

Elimizden geleni yapıyorum ama sık sık seni anıyoruz direk olay yanı 2015 yılından beridir var bu format için her zaman sana tşk etmeye devam edecez :bhr::bhr::bhr:

Elimden geldi kadarıyla formata sahip çıkıp korumaya çalıştım :bhr:
Acısıyla tatlısıyla çok şey yaşadık tabii. :A Hepsi tatlı birer anı olarak kalacak hafızalarımızda :D

Senden sonra bayrağı Çiğdem devraldı ve ondan başkası da böyle başarılı sunamazdı, onun da emeklerine sağlık, hakkını veriyoruz hep zaten. :bhr: Forumu ayakta tutan en önemli isimlerdendir Çiğdem, onsuz bir forumu hiçbirimiz düşünemiyoruz ve düşünmek istemiyoruz. :A

Evlene evlene, boşana boşana, şarkı da türetiyor işte böyle. :A
Bu şarkıyı da ortaklaşa yazmış biriyle. :A

Gülben Tilki Kıza yanaşarak bana beni ele diye rest çekiyor en büyük antisi eski sunucumuz @GunesinOglu da çağırdım bu işi halledecez @MasacRE- @Arslan Bey sizinleyiz bu hafta :Z:Z:Z @Maskeli Fedai @dreamy @Bully @kerem

Yeni başkanımız Doğal Afet de zaten dolu Gülbene karşı :A :A :A @Afet Güçverir

Gülben Tilki Kıza yanaşarak bana beni ele diye rest çekiyor en büyük antisi eski sunucumuz @GunesinOglu da çağırdım bu işi halledecez @MasacRE- @Arslan Bey sizinleyiz bu hafta :Z:Z:Z @Maskeli Fedai @dreamy @Bully @kerem

Yeni başkanımız Doğal Afet de zaten dolu Gülbene karşı :A :A :A @Afet Güçverir

Adsız.png