Oylama BAŞLADI Kıymetlim şarkısını seversin sen
Dur vereyim şimdi hemen
Oylama BAŞLADI Kıymetlim şarkısını seversin sen
@GunesinOglu Gülben antisidir dizikolik yarışırkan ona kumpas kuruyordu . Bu haftada seni elemeye gelmişBeni tanıtır mısın oy vermeden MS tarihinin en renkli yarışmacısı olarak @GunesinOglu na
@GunesinOglu Gülben antisidir dizikolik yarışırkan ona kumpas kuruyordu . Bu haftada seni elemeye gelmiş
Öğrenci yaramazsa bazı hareketlerine göz yumulur En azından sıkıcı birisi değildirOyuma yansıyacak öğrencilere not harici bir de hal hareket notu verilir @Bully
@GunesinOglu Gülben antisidir dizikolik yarışırkan ona kumpas kuruyordu . Bu haftada seni elemeye gelmiş
😱 Ben Uçacaksın'la final puanı alırken dizikolik elenmiş belli oldu sebebi. @GunesinOglu
Yalınla değil sıkıntımız @Maskeli Fedai ile onu sevmiyoruz kurunun yanında yaşta yanar
Ben kimseyi övmem kolay kolay Aslında övgülerim mesajlarımda gizlidir ama anlayana
Tuhaf tuhafı biliyor işte saldım
Oyuma yansıyacak öğrencilere not harici bir de hal hareket notu verilir @Bully
Bende cinsleri sevdim için ters tepki olabilir puanımda evet @BullyÖğrenci yaramazsa bazı hareketlerine göz yumulur En azından sıkıcı birisi değildir
Şakasına söyledim işte bu safoz da ciddiye mi aldı yoksa yine algı peşinde mi belli değil
Hanginize inanayım ki şimdi, bi tuhaflık da burada. Burayı da saldım uğraşamam hiç. @Maskeli FedaiGökhanı kapacaktın güya okadar @Bully yarışırkan uğraştın halde
😱 Ben Uçacaksın'la final puanı alırken dizikolik elenmiş belli oldu sebebi. @GunesinOglu
Bu hafta yine halletmeye geldi baktı elenmiyonHepsinin sebebi benim tabi
Sene 2015, hatıralar sardı dört bir yanımı, duygulandım..
Sene 2015, hatıralar sardı dört bir yanımı, duygulandım..
Bu sezon kullanıldı ve 1.oldu, mutluluktan ağlayabilirsin sen de @Çiğdem-
Bu yarışmayı forumumuza kazandırdığın için çok teşekkür ederiz sana, forumu ayakta tutan en büyük olaylardan biri MS. 4 sezon güzel hatıralar biriktirdik seninle, forum tarihinde her zaman önemli bir yerin olacak.Anılar Anılar ((
Bu yarışmayı forumumuza kazandırdığın için çok teşekkür ederiz sana, forumu ayakta tutan en büyük olaylardan biri MS. 4 sezon güzel hatıralar biriktirdik seninle, forum tarihinde her zaman önemli bir yerin olacak.
@MasacRE- ile @Maskeli Fedai tabikide yanlış tarafHanginize inanayım ki şimdi, bi tuhaflık da burada. Burayı da saldım uğraşamam hiç. @Maskeli Fedai