eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 8.Hafta

Kuyrun acın ne zaman geçecek Arslan Beyciğim. :A
Benim kuyruk acım seninle değil, Demet'le değil, "sanatçı" demen de saçma geldi açıkcası. :A

Sana sanatçı kriterlerini saymıştım. Hani söz ve müzik yazan, bir işin ucundan tutan hani, o yoksa sanatçı değil de, İrem Derici'ye dediğin "şarkıcı" kısmına giriyor demiştim. :)

Benim kuyruk acım seninle değil, Demet'le değil, "sanatçı" demen de saçma geldi açıkcası. :A

Sana sanatçı kriterlerini saymıştım. Hani söz ve müzik yazan, bir işin ucundan tutan hani, o yoksa sanatçı değil de, İrem Derici'ye dediğin "şarkıcı" kısmına giriyor demiştim. :)
Demet'in kendine ait bestesi var zaten ama hangisiydi bulamadım. :A

Sürpriz'in yarısını Gülben yazmış. :A:A

Demet'in kendine ait bestesi var zaten ama hangisiydi bulamadım. :A
"Bestesi" var diyorsun ama "besteleri"nden söz edemiyorsun. İşte başkalarından geçinerek "sanatçı"lardan olmuyorsun. :A

Bir de sadece kendi işiyle uğraşana, magazine çok fazla bulaşmayana da "sanatçı" denilebilir. Bu kısmı da unutmamak lazım. :)

"Bestesi" var diyorsun ama "besteleri"nden söz edemiyorsun. İşte başkalarından geçinerek "sanatçı"lardan olmuyorsun. :A

Bir de sadece kendi işiyle uğraşana, magazine çok fazla bulaşmayana da "sanatçı" denilebilir. Bu kısmı da unutmamak lazım. :)
Star kadın magazinden istemesede yer alıyor. :A Önemli olan okuduğu her şeyi hit yapabilmek sen şarkıcı de. :A

O konuda Gülşen'le Hande daha abartılı klipleri var sürekli Demet dinleyerek diğerlerine konsantre olmamışsın. :A
"Afedersin" klibine baksana, fiziki özellikleri ön planda. :A

Ayrıca klip kısmına takılman da ayrı mevzu. :A

Bir de o saydıkların, özellikle de Gülşen, kendisi yazıyor sözü ve müziği. :D

@MasacRE- ye algı yapıyorsun gibi geldi, özel olarak isteyeceğini sanmıyorum. :A

Serdar zaten benden sonra rezil oldu bir kez All-Star'da, sıkıntı yok alan alsın :A Yalın ve Gökhan iyi strateji ile her türlü ilerlerler ama Serdar'ı benden başka kimse ilerletemez o kadar. :A

Aaa yok @MasacRE- resmi olarak Gökhanı istedi desterenin ağzıyla türboşon diyerek :F

Onu kaptılar dedim Yiğit ilk isteyendi yoksa MasacRE alıyordu ciddi ciddi ama sevdiği içinde değil aa sırf seviliyor diye :A :A :A
Şakasına söyledim işte bu safoz da ciddiye mi aldı yoksa yine algı peşinde mi belli değil :A

Seviyorum bu şarkıyı unut geçen haftayı. :A