Maskeli Fedai
Favori Üye
Şarkıma yorum yapmamışsın Arslan BeyDemet'i "sanatçı" yaptı.
Şarkıma yorum yapmamışsın Arslan BeyDemet'i "sanatçı" yaptı.
Kuyrun acın ne zaman geçecek Arslan Beyciğim.Demet'i "sanatçı" yaptı.
Benim kuyruk acım seninle değil, Demet'le değil, "sanatçı" demen de saçma geldi açıkcası.Kuyrun acın ne zaman geçecek Arslan Beyciğim.
Yalın işte, klasik. Kendisi başarıyor, iyi de yapıyor. Çok iyi de dinlenmiş.Şarkıma yorum yapmamışsın Arslan Bey
Demet'in kendine ait bestesi var zaten ama hangisiydi bulamadım.Benim kuyruk acım seninle değil, Demet'le değil, "sanatçı" demen de saçma geldi açıkcası.
Sana sanatçı kriterlerini saymıştım. Hani söz ve müzik yazan, bir işin ucundan tutan hani, o yoksa sanatçı değil de, İrem Derici'ye dediğin "şarkıcı" kısmına giriyor demiştim.
Benim kuyruk acım seninle değil, Demet'le değil, "sanatçı" demen de saçma geldi açıkcası.
Sana sanatçı kriterlerini saymıştım. Hani söz ve müzik yazan, bir işin ucundan tutan hani, o yoksa sanatçı değil de, İrem Derici'ye dediğin "şarkıcı" kısmına giriyor demiştim.
"Bestesi" var diyorsun ama "besteleri"nden söz edemiyorsun. İşte başkalarından geçinerek "sanatçı"lardan olmuyorsun.Demet'in kendine ait bestesi var zaten ama hangisiydi bulamadım.
Ortasında buluşursunuz o zaman.Sürpriz'in yarısını Gülben yazmış.
Star kadın magazinden istemesede yer alıyor. Önemli olan okuduğu her şeyi hit yapabilmek sen şarkıcı de."Bestesi" var diyorsun ama "besteleri"nden söz edemiyorsun. İşte başkalarından geçinerek "sanatçı"lardan olmuyorsun.
Bir de sadece kendi işiyle uğraşana, magazine çok fazla bulaşmayana da "sanatçı" denilebilir. Bu kısmı da unutmamak lazım.
Popüler müzik yap, kliplerinde fiziğinle öne çık, üstüne magazine çık dur, sürekli ön planda ol, sonra hit olma. Olmasa ayıp olur.Star kadın magazinden istemesede yer alıyor. Önemli olan okuduğu her şeyi hit yapabilmek sen şarkıcı de.
O konuda Gülşen'le Hande daha abartılı klipleri var sürekli Demet dinleyerek diğerlerine konsantre olmamışsın.Popüler müzik yap, kliplerinde fiziğinle öne çık, üstüne magazine çık dur, sürekli ön planda ol, sonra hit olma. Olmasa ayıp olur.
"Afedersin" klibine baksana, fiziki özellikleri ön planda.O konuda Gülşen'le Hande daha abartılı klipleri var sürekli Demet dinleyerek diğerlerine konsantre olmamışsın.
Olabilir Demet 25 yıllık bir sanatçıdır nokta."Afedersin" klibine baksana, fiziki özellikleri ön planda.
Ayrıca klip kısmına takılman da ayrı mevzu.
Bir de o saydıkların, özellikle de Gülşen, kendisi yazıyor sözü ve müziği.
Benim gözümde cümleden "sanatçıdır"ı çıkar, "şarkıcı"yı koy.Olabilir Demet 25 yıllık bir sanatçıdır nokta.
@MasacRE- ye algı yapıyorsun gibi geldi, özel olarak isteyeceğini sanmıyorum.
Serdar zaten benden sonra rezil oldu bir kez All-Star'da, sıkıntı yok alan alsın Yalın ve Gökhan iyi strateji ile her türlü ilerlerler ama Serdar'ı benden başka kimse ilerletemez o kadar.
Şakasına söyledim işte bu safoz da ciddiye mi aldı yoksa yine algı peşinde mi belli değilAaa yok @MasacRE- resmi olarak Gökhanı istedi desterenin ağzıyla türboşon diyerek
Onu kaptılar dedim Yiğit ilk isteyendi yoksa MasacRE alıyordu ciddi ciddi ama sevdiği içinde değil aa sırf seviliyor diye
Bu hafta son dönemin hit şarkılarından olan ve 71milyon izlenme ile Yalın'ın en çok dinlenen şarkısı "Tatlıyla Balla" ile geliyoruz.
@Bully @mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @Arslan Bey @bazinga @xemrexxx @Aserat @mesmeso61 @ozmoturk @xBUGRAx @Felon @dreamy @sokak sanati @gözlemci @MEnes @MasacRE- @-potterhead- @Yiğitt @turkuazz @HachiKo @batuhankaralar @kerem @tolgab @serhatt @Sherlock @BesaleT @cookies @Doğu @vadikızı @