benim alakalı konuya foto atmak gibi bir derdim yok öğrenemedin mi halaFotoğrafı yanlış konuya atmışsın.
benim alakalı konuya foto atmak gibi bir derdim yok öğrenemedin mi halaFotoğrafı yanlış konuya atmışsın.
benim alakalı konuya foto atmak gibi bir derdim yok öğrenemedin mi hala
Gülben Ergen - Sürpriz
Söz: Gülben Ergen - Pınar Andı
Müzik: Emre Irmak
(2008 - Seyhan Müzik)
2007 yılında ilk oğlu Atlas'ı dünyaya getirdikten sonra yepyeni imajıyla 2008'de 6. albümü 'Aşk Hiç Bitmez' ile geri dönen Gülben Ergen'in sözlerini Pınar Andı ile ortaklaşa yazdığı eğlenceli şarkısı 'Sürpriz' ile karşınızdayız.
2008 yılına damgasını vuran şarkı ve yepyeni tarzıyla Gülben Ergen bu başarının ardından atv'de Okan Bayülgen'in yapımcılığında 'Gülben Ergen'le Sürpriz' adıyla talk show programı yapmıştır.
netd'nin şarkının adını yanlış yazması...
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @gözlemci
Çaylar Hüseyin kılıklı sen mi oluyorsun .s
"Geyiklerin Efendisi" o sayede oldun zaten.benim alakalı konuya foto atmak gibi bir derdim yok öğrenemedin mi hala
Çigdem hadsize bana cüce diyor sanki kötü bir şey gibiÇaylar Hüseyin kılıklı sen mi oluyorsun .s
Bu cüce ve ötesi ama Hazal Kaya'ya 1.58 ile takoz kullandı diye demediğini bırakmamışlardıÇigdem hadsize bana cüce diyor sanki kötü bir şey gibi
Koskoca netd'ye Türkçe mi öğretiyorsun sen bakayım
Ben sadece şarkının linkini paylaşıyorum. Sorun senin bilgisayarında/telefonundan kaynaklanıyor bence.Senden mi kulaklığıma mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama müziği dinlerken bir tiz sesi alıyorum ki kulaklarımı tırmalıyor bitek Sertab da oluyor o aşk şarkısında ile oldu yani anlam veremiyorum
Sen daha çok zilli maşa gibisin@Afet Güçverir in de cüri başkanlığına gelmesi iyi oldu sokak şeysini engellediğim için yönetim mesajlarında @Çiğdem- le konuşuyor gibi oluyordum sadece çok korkunçtu sadece o sıska cadolozu görmek neyse erkan kekanın dediği gibi irina-olga-maşa olduk böylece @MasacRE- @Sherlock @cookies @Yiğitt @DarkLegenD @denizz19 @gözlemci @Dosi @vadikızı
bu arada bili bili senin herifi sahipleniş avatarıyla @yatutarsa konuya
@Afet Güçverir in de cüri başkanlığına gelmesi iyi oldu sokak şeysini engellediğim için yönetim mesajlarında @Çiğdem- le konuşuyor gibi oluyordum sadece çok korkunçtu sadece o sıska cadolozu görmek neyse erkan kekanın dediği gibi irina-olga-maşa olduk böylece @MasacRE- @Sherlock @cookies @Yiğitt @DarkLegenD @denizz19 @gözlemci @Dosi @vadikızı
Kaç kez söyledik bu şarkıyı, kullandın sonundaMesleki deformasyon. Şarkı nasıl?
@Afet Güçverir in de cüri başkanlığına gelmesi iyi oldu sokak şeysini engellediğim için yönetim mesajlarında @Çiğdem- le konuşuyor gibi oluyordum sadece çok korkunçtu sadece o sıska cadolozu görmek neyse erkan kekanın dediği gibi irina-olga-maşa olduk böylece @MasacRE- @Sherlock @cookies @Yiğitt @DarkLegenD @denizz19 @gözlemci @Dosi @vadikızı
Çokta yanlış değil üçününde sesi çoğu şarkıcıdan iyiFotoğrafı yanlış konuya atmışsın.
Çigdem hadsize bana cüce diyor sanki kötü bir şey gibi
Normal cüce değil yer cücesi diyorumBu cüce ve ötesi ama Hazal Kaya'ya 1.58 ile takoz kullandı diye demediğini bırakmamışlardı
Aaa sonunda gelebildu bu şarkıBu hafta son dönemin hit şarkılarından olan ve 71milyon izlenme ile Yalın'ın en çok dinlenen şarkısı "Tatlıyla Balla" ile geliyoruz.
@Bully @mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @Arslan Bey @bazinga @xemrexxx @Aserat @mesmeso61 @ozmoturk @xBUGRAx @Felon @dreamy @sokak sanati @gözlemci @MEnes @MasacRE- @-potterhead- @Yiğitt @turkuazz @HachiKo @batuhankaralar @kerem @tolgab @serhatt @Sherlock @BesaleT @cookies @Doğu @vadikızı @