Yarın salı pazarı buranın oyüzden erken gelemicem bu gece yollasa iyi olurdu yarın uğraşmazdık @xBUGRAx da yine karar veremeyenlerden@Maskeli Fedai yine ne haltlar karıştırıyor kim bilir. Muhtemelen sabahın köründe paylaşır şarkısını.
Yarın salı pazarı buranın oyüzden erken gelemicem bu gece yollasa iyi olurdu yarın uğraşmazdık @xBUGRAx da yine karar veremeyenlerden@Maskeli Fedai yine ne haltlar karıştırıyor kim bilir. Muhtemelen sabahın köründe paylaşır şarkısını.
Aman Allah korumuş 😱 Benim zamanımda da niyetlenmişti @DarkLegenD ama ben kapmıştım. Tuhaf takıntıları yüzünden rezil ederdi.@DarkLegenD Bey ve Ayrıca @MasacRE- Gökhanı almaya çalışmışlardı sanırım kalbine inerdi
Şarkımız az çok belli aslında ama ben yollasam uygun kaçmaz, mecbur yarını bekleyecen. Şimdi karar değiştirir falan konuda paylaşılan şarkıları görüp.Yarın salı pazarı buranın oyüzden erken gelemicem bu gece yollasa iyi olurdu yarın uğraşmazdık @xBUGRAx da yine karar veremeyenlerden
@MasacRE- Gökhanı istedide @Yiğitt önceden kapmıştı tam adamı yanı sen ona destekde olmak içinden gelmezdiAman Allah korumuş 😱 Benim zamanımda da niyetlenmişti @DarkLegenD ama ben kapmıştım. Tuhaf takıntıları yüzünden rezil ederdi.
En azından içim rahat gidecem forumdan, ben yokken kimse sanatçılarımı seçemeyecek.
Reisine selam duruşuna kalktıysa eğer öyle donakalmıştır birisinin onu gibip çözmesi lazım @xemrexxxŞarkımız az çok belli aslında ama ben yollasam uygun kaçmaz, mecbur yarını bekleyecen. Şimdi karar değiştirir falan konuda paylaşılan şarkıları görüp.
Tuhaf işte bu @Maskeli Fedai de, tam aradığım arkadaş türü. Tüm gün naptı cidden çok merak ediyorum.
@MasacRE- ye algı yapıyorsun gibi geldi, özel olarak isteyeceğini sanmıyorum.
Hahahaha sesli güldüm.Reisine selam duruşuna kalktıysa eğer öyle donakalmıştır birisinin onu gibip çözmesi lazım @xemrexxx
Aaa yok @MasacRE- resmi olarak Gökhanı istedi desterenin ağzıyla türboşon diyerek@MasacRE- ye algı yapıyorsun gibi geldi, özel olarak isteyeceğini sanmıyorum.
Serdar zaten benden sonra rezil oldu bir kez All-Star'da, sıkıntı yok alan alsın Yalın ve Gökhan iyi strateji ile her türlü ilerlerler ama Serdar'ı benden başka kimse ilerletemez o kadar.
Uzun süre kaldıysa öyle tutulmuştur Birinin gidip onu çözmesi lazımHahahaha sesli güldüm.
Öyle donakalmışsa sonsuza kadar bekleyemeyiz dimi sonuçta, Yalın'ın kullanım hakkı önceki sahibine geçer.
@MasacRE- de iyi strateji yapardı benim listeme falan benzetip, Feridun ile iyi iş çıkarmıştı şimdi hakkını yemeyelim.Aaa yok @MasacRE- resmi olarak Gökhanı istedi desterenin ağzıyla türboşon diyerek
Onu kaptılar dedim Yiğit ilk isteyendi yoksa MasacRE alıyordu ciddi ciddi ama sevdiği içinde değil aa sırf seviliyor diye
Kalsın öyle de rahat edelim az ya, kafa dinlemek bizim de hakkımız.Uzun süre kaldıysa öyle tutulmuştur Birinin gidip onu çözmesi lazım
Ha @Maskeli Fedai Ha @MasacRE- ne farkı var diyorsun Yalın zaten hapı yutmuş Ama @DarkLegenD e oranla herkes iyidir bakış açısıda var@MasacRE- de iyi strateji yapardı benim listeme falan benzetip, Feridun ile iyi iş çıkarmıştı şimdi hakkını yemeyelim.
Gökhan'dan bahsediyorduk hapı Yalın yuttu bir andaHa @Maskeli Fedai Ha @MasacRE- ne farkı var diyorsun Yalın zaten hapı yutmuş Ama @DarkLegenD e oranla herkes iyidir bakış açısıda var
Hahaha Aaa benim aklım birden @Maskeli Fedai e gitti selam mesajından sonra aklım ona gitmiş tekrarGökhan'dan bahsediyorduk hapı Yalın yuttu bir anda
Hapı yutmuş senin Musti'ndir ayrıca, 2 sezon güzel haplar yutturmuştu Yalın ona.
Sezenle ağır sorumluluk aldınSezen'in şarkı listesi gibi seçeceğim şarkıcılar listesi de kabarıktı
Sana kalsa Burcu Güneş alacaktıkSezenle ağır sorumluluk aldın
Seçimlerinden sonra Allah korumuş dedimSana kalsa Burcu Güneş alacaktık