Etiketi de unutmuştum 2 oldu. Ben de Ceceli’den kıracağım o zaman.Bunu pahalıya ödeyeceksin ben böyle bir şey demedim hiçbir zaman puan kıracağım
Etiketi de unutmuştum 2 oldu. Ben de Ceceli’den kıracağım o zaman.Bunu pahalıya ödeyeceksin ben böyle bir şey demedim hiçbir zaman puan kıracağım
Ceceli değil İrem .ss 3 oldu.Etiketi de unutmuştum 2 oldu. Ben de Ceceli’den kıracağım o zaman.
Hayır yani Ceceli’den dolayı demek istemiştim. Evet anlatım bozukluğu yapmışım.Ceceli değil İrem .ss 3 oldu.
Bu yarışma nefret etme yarışması değil müziğe puan vereceksiniz düet önceden yapılmış olay sonradan yaşanmış İrem'in günahı NeHayır yani Ceceli’den dolayı demek istemiştim. Evet anlatım bozukluğu yapmışım.
Ben kırmam o işin şakası da geçen hafta illaki bende de Murat’ın şarkıyı söylemesi etkili olmuştur.Bu yarışma nefret etme yarışması değil müziğe puan vereceksiniz düet önceden yapılmış olay sonradan yaşanmış İrem'in günahı Ne
Şaka mısın sen ya, Gökhan Türkmen, bu şarkıyla popüler olmuştur. Bu albümüyle tanınmıştır. (Sene 2010) Benim Albümüm'de yarışmıştım zaten hatırlarsın.Ya yeter artık. Hâlâ neden bu vasıfsız, gereksiz, boş şarkılar ile gelip duruyorsun? Neden Gökhan'ın kendi kalitesine yakışmayan şarkılarıyla geliyorsun? Bu şarkıdan ayrı 9 tane sanat eseri var bu adamın. Kalmış şurada 8 hafta, sıvı madde gibi ak git artık. Önüne geleni ez geç.
Mustafa'nın sesini Murat ile kıyaslamayalım benceBen kırmam o işin şakası da geçen hafta illaki bende de Murat’ın şarkıyı söylemesi etkili olmuştur.
Popüler şarkısı ise ne yapabilirim bu durumda? Piyasaya giriş tarihi de umrumda değil yalnız.Şaka mısın sen ya, Gökhan Türkmen, bu şarkıyla popüler olmuştur. Bu albümüyle tanınmıştır. (Sene 2010) Benim Albümüm'de yarışmıştım zaten hatırlarsın.
Allah'tan senin eline kalmadı Gökhan, yoksa batırırdın. Gökhan'ı kaç yılından sonra keşfettin bilmiyorum ama bu adam 2006 yılından beri piyasada, sen keşfetmeden önceki yıllarını yok sayamazsın. O zamanlar da çok kaliteli parçalar yaptı. Sen Gökhan'a 15 şarkılık nasıl bir liste hazırlardın çok merak ediyorum.
Vasıfsız, gereksiz ve boş demen çok ağır. Şarkı popüler olduğu gibi kaliteli de.Popüler şarkısı ise ne yapabilirim bu durumda? Piyasaya giriş tarihi de umrumda değil yalnız.
9 şarkıyı özelden gönderdim, 2 tanesine 'hayır' dedi. Ayrıca konuyu daha fazla uzatma. Yoksa aramız bozulacak. Zaten avatarın yeterince tetikliyor beni ahahahaha.Vasıfsız, gereksiz ve boş demen çok ağır. Şarkı popüler olduğu gibi kaliteli de.
Adam bu haftalarda ne kullanacak sanki bunun yerine, yap bi öneri de görelim.
Zaten gece gece senle ne diye uğraşıyorsam Aramız bozuk olabilir ama kanımız değil çok şükür.9 şarkıyı özelden gönderdim, 2 tanesine 'hayır' dedi. Ayrıca konuyu daha fazla uzatma. Yoksa aramız bozulacak. Zaten avatarın yeterince tetikliyor beni ahahahaha.
Zaten gece gece senle ne diye uğraşıyorsam Aramız bozuk olabilir ama kanımız değil çok şükür.
Noldu la tahrik mi oldun
@xBUGRAx Hep 4 ayak üstüne düşüyor yine kurtuldu bu hafta @Bully
Bu hafta Dan Dan diyoruz. Sevenlerden büyük destek bekliyorum.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @bazinga @batuhankaralar @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Doğu @gözlemci @Çiğdem-
Geçen haftada iyiydin ama forumun yabancı antiliği hortlamış MS 1 yıl gibi ara verinceBu haftaki şarkımız bir Kenan Doğulu klasiği. 2000'li yılların başlarına damgasını vuran, yıllarca müzik listelerinde kalan eşsiz bir eser:
"Aklım Karıştı"
1.24-2.54
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @bazinga @batuhankaralar @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Doğu @gözlemci @Çiğdem- @denizz19
Demek ki Buğra eleniyor geçmiş olsun.
Dan Dan rezil bir şarkı ceza alacak diye inatlaşmış ceza aldırmıştım klibe @dreamyDemek ki Buğra eleniyor geçmiş olsun.
Gülşen'i algına kurban etmem.Dan Dan rezil bir şarkı ceza alacak diye inatlaşmış ceza aldırmıştım klibe @dreamy
@DarkLegenD @Arslan Bey Gibi hacılar 1 puanı yapıştırır
Gökhan iyi bir çıkış yakaladı bakalım @Maskeli Fedai den ses soluk çıkmıyor @Bully
Bu hafta Gökhan Türkmen'in güzel ve çok ses getiren şarkılarından biri olan ''Biraz Ayrılık'' ile karşınızdayız.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @bazinga @batuhankaralar @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Doğu @gözlemci @Çiğdem-
@Maskeli Fedai yine ne haltlar karıştırıyor kim bilir. Muhtemelen sabahın köründe paylaşır şarkısını.Gökhan iyi bir çıkış yakaladı bakalım @Maskeli Fedai den ses soluk çıkmıyor @Bully
@DarkLegenD Bey ve Ayrıca @MasacRE- Gökhanı almaya çalışmışlardı sanırım kalbine inerdiŞaka mısın sen ya, Gökhan Türkmen, bu şarkıyla popüler olmuştur. Bu albümüyle tanınmıştır. (Sene 2010) Benim Albümüm'de yarışmıştım zaten hatırlarsın.
Allah'tan senin eline kalmadı Gökhan, yoksa batırırdın. Gökhan'ı kaç yılından sonra keşfettin bilmiyorum ama bu adam 2006 yılından beri piyasada, sen keşfetmeden önceki yıllarını yok sayamazsın. O zamanlar da çok kaliteli parçalar yaptı. Sen Gökhan'a 15 şarkılık nasıl bir liste hazırlardın çok merak ediyorum.