Haftaya kesin finallik şarkı da bu hafta da almalıyımHaftaya finallik şarkıyla geliyorum dersin
Heyecan var mı
Mesajları okuyorum tek tekSankı sen yarışıyorsun ayoll sana farkı ne
@Maskeli Fedai Siz elenmeyin diye oy yollamadı sizi çok seviyor @Billy Kane @BullyVar bu haftayı atlatırsam risksiz şarkılar kalıyor.
Yine oku o sıkıcı içi geçmiş dizileri izlerken oylanacak bir şey lazım yoksa sıkıntıdan geberirsinMesajları okuyorum tek tek
Bi daha perşembe ve salı günleri yaparsan geberen sen olursun ona göreYine oku o sıkıcı içi geçmiş dizileri izlerken oylanacak bir şey lazım yoksa sıkıntıdan geberirsin
O kadar geldin de insan bi buluşalım der,vefasız
@Sherlock Senin oyunu sona saklayayımda yine sağlam küfürler ye
Bi daha ki sefere inş.Şimdi geri dönüyorum. 1-2 imza işi vardı ailemin. Valla gündüz iş akşam aile. Bitirdi bu hafta beni.
Gülbenin başının yemiştin geçenlerde yine birinin başını yedin @xBUGRAxYine kimi bitirdim muhteşem oylarımla?
Aaa onlar önemli değil Pazartesiye denk gelecek diğer sonuçlar diziden bir eşy anlamıcam görev aşkı @Sherlock @Arslan Bey @BullyBi daha perşembe ve salı günleri yaparsan geberen sen olursun ona göre
Bi daha ki sefere inş.
4 GÜNDE 1 Mİ OLUYORAaa onlar önemli değil Pazartesiye denk gelecek diğer sonuçlar diziden bir eşy anlamıcam görev aşkı @Sherlock @Arslan Bey @Bully
Nasıl kurtulucam,tutunacak dalım mı var,herkes senin gibi şanslı olmuyorSen hala İzmit'te misin bi kurtul artık şuradan Bende anneme köydeki arsalardan birini satıp bana ev alın diye dürtmeye gittim. Birini satışa çıkarttılar. Yakında güzel bi evim olacak baya mutluyum
Eskiden şarkı gönderme 2 gündü 5.haftadan sonra tek güne indi yarışmada hızlandı4 GÜNDE 1 Mİ OLUYOR