Nasıl kurtulucam,tutunacak dalım mı var,herkes senin gibi şanslı olmuyor
Sizin köy şehre daha yakın arsa marsa yok mu
Nasıl kurtulucam,tutunacak dalım mı var,herkes senin gibi şanslı olmuyor
Neyse @HachiKo senden Bile berbat oylarıyla senin küfür yemeni son anda engelledi iyi dostYine kimi bitirdim muhteşem oylarımla?
Var var ama satılsa bile bana öyle ev falan almazlar,para bile vermezler,zihniyetler çok farklıSizin köy şehre daha yakın arsa marsa yok mu
Var var ama satılsa bile bana öyle ev falan almazlar,para bile vermezler,zihniyetler çok farklı
Bu ikinci krıtık haftan Ölüm Düğünde beni dinlemiş geçmiştin bunda da beni dinledin bakalım bu sefer ne olacak sorumluluk kabul etmeyizVardır bir planı. Kısalar sinsi olur derler büyüklerimiz.
Moralim bozuk biraz modum düşük bugün pek destek olamaybilirim ablacım şimdiden kusura bakma.Şefimiz izinde 21:00 da oyumu açıklar siftah edersin başkanlıkta cnm @Afet Güçverir
Oyumu açıklasan yeter cnmMoralim bozuk biraz modum düşük bugün pek destek olamaybilirim ablacım şimdiden kusura bakma.
Çayımı demledim sonuçlara hazırım, heyecanla bekliyoruz bakalım.
Sen diziyi bırak, Pazartesi Fenerbahçe - Beşiktaş maçı var, onu napcaz.Aaa onlar önemli değil Pazartesiye denk gelecek diğer sonuçlar diziden bir eşy anlamıcam görev aşkı @Sherlock @Arslan Bey @Bully
Viski açamadına göre @Maskeli Fedai de oy yollamadına göre bakalım elenen şampiyon adayı kim @xBUGRAx @keremÇayımı demledim sonuçlara hazırım, heyecanla bekliyoruz bakalım.
Diziyi zaten izleyemicekmişim iyi bari Maç için konstre olmama gerek yok sesini duyup gol olunca baksam yetiyor @serhattSen diziyi bırak, Pazartesi Fenerbahçe - Beşiktaş maçı var, onu napcaz.
Alkolu bıraktım, uzun süre içmeyi düşünüyorum. Okulumuz başlıyor, adam gibi reel hayatımıza odaklanalım, eğlence bitti artık.Viski açamadına göre @Maskeli Fedai de oy yollamadına göre bakalım elenen şampiyon adayı kim @xBUGRAx @kerem
Diziyi zaten izleyemicekmişim iyi bari Maç için konstre olmama gerek yok sesini duyup gol olunca baksam yetiyor @serhatt
Şuan bir yandan bakıyorum gol atamadık
Tüm kötü dilek ve temennilerim kendisiyle olacak.
Ölsün de sonra ölümsüz olsunFAV10 1.KRALİÇESİ VE ÖLÜMSÜZ KADIN HÜKÜMDARI ÇİĞDEM'iN OYLARI...
11 Gülben Ergen - Sürpriz
11 Gökhan Türkmen - Biraz Ayrılık
11 Yalın - Tatlıyla Balla
11 Kenan Doğulu - Aklım Karıştı
11 Sertab Erener - Bir Çaresi Bulunur
11 Sezen Aksu - Manifesto
10 Mustafa Ceceli feat İrem Derici - Kıymetlim
10 Demet Akalın
10 Hande Yener - Aşkın Ateşi
9 Gülşen - Dan Dan
9 Ahmet Kaya - Ayrılık Hediyesi
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Ablam zaten ölü saf wampir olur kendisi.Ölsün de sonra ölümsüz olsun
FAV10 1.KRALİÇESİ VE ÖLÜMSÜZ KADIN HÜKÜMDARI ÇİĞDEM'iN OYLARI...
11 Gülben Ergen - Sürpriz
11 Gökhan Türkmen - Biraz Ayrılık
11 Yalın - Tatlıyla Balla
11 Kenan Doğulu - Aklım Karıştı
11 Sertab Erener - Bir Çaresi Bulunur
11 Sezen Aksu - Manifesto
10 Mustafa Ceceli feat İrem Derici - Kıymetlim
10 Demet Akalın
10 Hande Yener - Aşkın Ateşi
9 Gülşen - Dan Dan
9 Ahmet Kaya - Ayrılık Hediyesi
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci