Nasıl kurtulucam,tutunacak dalım mı var,herkes senin gibi şanslı olmuyor![]()
Sizin köy şehre daha yakın arsa marsa yok mu
Nasıl kurtulucam,tutunacak dalım mı var,herkes senin gibi şanslı olmuyor![]()
Neyse @HachiKo senden Bile berbat oylarıyla senin küfür yemeni son anda engelledi iyi dostYine kimi bitirdim muhteşem oylarımla?![]()
Var var ama satılsa bile bana öyle ev falan almazlar,para bile vermezler,zihniyetler çok farklıSizin köy şehre daha yakın arsa marsa yok mu![]()
Var var ama satılsa bile bana öyle ev falan almazlar,para bile vermezler,zihniyetler çok farklı![]()
Bu ikinci krıtık haftan Ölüm Düğünde beni dinlemiş geçmiştin bunda da beni dinledin bakalım bu sefer ne olacak sorumluluk kabul etmeyizVardır bir planı.Kısalar sinsi olur derler büyüklerimiz.
![]()
Moralim bozuk biraz modum düşük bugün pek destek olamaybilirim ablacım şimdiden kusura bakma.Şefimiz izinde 21:00 da oyumu açıklar siftah edersin başkanlıkta cnm @Afet Güçverir![]()
Oyumu açıklasan yeter cnmMoralim bozuk biraz modum düşük bugün pek destek olamaybilirim ablacım şimdiden kusura bakma.![]()
Çayımı demledim sonuçlara hazırım, heyecanla bekliyoruz bakalım.
Sen diziyi bırak, Pazartesi Fenerbahçe - Beşiktaş maçı var, onu napcaz.Aaa onlar önemli değil Pazartesiye denk gelecek diğer sonuçlar diziden bir eşy anlamıcam görev aşkı![]()
![]()
@Sherlock @Arslan Bey @Bully
Viski açamadına göre @Maskeli Fedai de oy yollamadına göre bakalım elenen şampiyon adayı kimÇayımı demledim sonuçlara hazırım, heyecanla bekliyoruz bakalım.![]()
Diziyi zaten izleyemicekmişim iyi bariSen diziyi bırak, Pazartesi Fenerbahçe - Beşiktaş maçı var, onu napcaz.![]()
Alkolu bıraktım, uzun süre içmeyi düşünüyorum.Viski açamadına göre @Maskeli Fedai de oy yollamadına göre bakalım elenen şampiyon adayı kim![]()
![]()
@xBUGRAx @kerem
Diziyi zaten izleyemicekmişim iyi bariMaç için konstre olmama gerek yok sesini duyup gol olunca baksam yetiyor
![]()
![]()
@serhatt
Şuan bir yandan bakıyorum gol atamadık![]()
Tüm kötü dilek ve temennilerim kendisiyle olacak.![]()
Ölsün de sonra ölümsüz olsunFAV10 1.KRALİÇESİ VE ÖLÜMSÜZ KADIN HÜKÜMDARI ÇİĞDEM'iN OYLARI...
11 Gülben Ergen - Sürpriz
11 Gökhan Türkmen - Biraz Ayrılık
11 Yalın - Tatlıyla Balla
11 Kenan Doğulu - Aklım Karıştı
11 Sertab Erener - Bir Çaresi Bulunur
11 Sezen Aksu - Manifesto
10 Mustafa Ceceli feat İrem Derici - Kıymetlim
10 Demet Akalın
10 Hande Yener - Aşkın Ateşi
9 Gülşen - Dan Dan
9 Ahmet Kaya - Ayrılık Hediyesi
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Ablam zaten ölü saf wampir olur kendisi.Ölsün de sonra ölümsüz olsun![]()
FAV10 1.KRALİÇESİ VE ÖLÜMSÜZ KADIN HÜKÜMDARI ÇİĞDEM'iN OYLARI...
11 Gülben Ergen - Sürpriz
11 Gökhan Türkmen - Biraz Ayrılık
11 Yalın - Tatlıyla Balla
11 Kenan Doğulu - Aklım Karıştı
11 Sertab Erener - Bir Çaresi Bulunur
11 Sezen Aksu - Manifesto
10 Mustafa Ceceli feat İrem Derici - Kıymetlim
10 Demet Akalın
10 Hande Yener - Aşkın Ateşi
9 Gülşen - Dan Dan
9 Ahmet Kaya - Ayrılık Hediyesi
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci