Forumun Seren Serengil'i...Seren'in Gülben'le anılarını yazdığı kitabın adı.
@Çiğdem- @Afet Güçverir @xemrexxx @Bully @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 61723
Kütük beye inat elenme her dizi filmde kötü adam olur buda senin kötü adamınBunu da sevmiyorum![]()
Yeni hafta konusunu aç sen, bıdı bıdı konuşacağına
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış moruk teyzeYeni hafta konusunu aç sen, bıdı bıdı konuşacağına![]()
Teyze sana benzer, bak ölmüş kalmışssınDoğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış moruk teyze![]()
![]()
![]()
Oha, senin ne ara 10 puanın oldu? 😱Sertab ile aramızda bir final puanı var galiba, bana yetişti.@kerem
İlk haftalar puanları hep ben toplardım, ne ara unuttun. Sen puanları hep son haftalarda aldın.Oha, senin ne ara 10 puanın oldu? 😱
Sen de son haftada puan aldın, bir şey değil.İlk haftalar puanları hep ben toplardım, ne ara unuttun. Sen puanları hep son haftalarda aldın.![]()
Çoğu ilk haftalardan ama. O yüzden unutulması normal.Sen de son haftada puan aldın, bir şey değil.![]()
İlk haftaki şarkıların daha iyiydi çünkü, Gülşen'in o kadar iyi şarkısı varken beni hayal kırıklığına uğratıyorsun.İlk haftalar puanları hep ben toplardım, ne ara unuttun. Sen puanları hep son haftalarda aldın.![]()
Daha ileride seveceğim şarkılar vardır kesin. Ama evet başka şarkı kullanabilirdim veya bazı parçaları sonra kullanabilirdim orada haklısın.İlk haftaki şarkıların daha iyiydi çünkü, Gülşen'in o kadar iyi şarkısı varken beni hayal kırıklığına uğratıyorsun.![]()