eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 8.Hafta Sonuçları

@ozgur2113 Çok büyük renk kattın Ahmet Kaya favorilerden biriydi kesinlikle bir kaza kurşununa denk geldin onunda sebebi herkes en iyi parçalarıyla şey ettiler ama çok iyi yarıştın @Yiğitt in emanetine iyi sahip çıktın bence :bhr::bhr::bhr:

Yarın foruma gündüz gelirsen konukları özelden söyle yeni haftayı açmamış olursam yaparım 3-4-5 civarları yaparım sanırım biraz işlerimde var . Gelemezsende diğer haftayı sen seçersin :Z
Geldim :A

Aaa ne duygusuz ayoll boşuna kütük demiyorum kalbi yok ki tahta 😱😱😱

Acımadan oğlana 1 verdiğine üzülmüyorda keşke rakibine fazla verseydim 1 puanıda alamasaydı diye üzülüyor 😱😱😱
902incif9042394.jpg
Ne üzüleceğim hak etmiyor final puanını falan, ne kadar zevksiz insan varsa toplanmış buraya :A

@xBUGRAx İyi ki Kandıramazsın gibi acele etmedin Yalnızlığa gerçi 2 haftadır ben tutuyorum seni :A :A :A

Bu haftayı düşündüğün şarkılar dışında bir şarkıyla geçirmek çok önemiydi bir de puanda tadı tuzu oldu ama buda çok hit şarkılarından tabi adı gibi sürpriz olmadı bence :Z

Valla hit şarkıymış beklemiyordum ben kalemine sağlık Gülben. :A Teşekkürler danışmanlığım için. :bhr: :Z

@MEnes süper süper teşekkürler :D
No problem bro. :D

@MEnes harikasın, teşekkürler. :Z
Öyle miyim gerçekten. :A

@MEnes Gökhan'a verdiği puanla şaşırtırken Yalın'a verdiği puanla yine şaşırtmadı. :A

Söz @Maskeli Fedai de :A
Ben de şaşırdım aslında ama şaşırmamak üzere şaşırtmayı tercih ettim. :A Neden böyle bir cümle kurdum onu da bilmiyorum. :A

@MEnes harika puanınızı görmekten çok mutlu oldum efenim. Siz hep böyle olun. Muhteşem kalın. :bhr::Z
Muhteşem ve esen kalmaya devam edeceğim. :A Sanata vereceğim desteği hiç bir zaman eksik bırakmayacağım. Teşekkürler iyi günler. :A

No problem bro. :D

Öyle miyim gerçekten. :A

Ben de şaşırdım aslında ama şaşırmamak üzere şaşırtmayı tercih ettim. :A Neden böyle bir cümle kurdum onu da bilmiyorum. :A

Muhteşem ve esen kalmaya devam edeceğim. :A Sanata vereceğim desteği hiç bir zaman eksik bırakmayacağım. Teşekkürler iyi günler. :A
Yani bana vereceğiniz yüksek puanlarla beni mutlu etmeye devam edeceksiniz. :A

Harikasınız. Esen kalın. Musmutlu günler dilerim. :Z

Yani bana vereceğiniz yüksek puanlarla beni mutlu etmeye devam edeceksiniz. :A

Harikasınız. Esen kalın. Musmutlu günler dilerim. :Z
Sevdiğim şarkılarla geldikten sonra siz veya bir başka biri olması fark etmez, ben her zaman puanımı ona göre veririm beyefendi. :A

Size de mutlu ve huzurlu günler diliyorum. :D