Kullanacağım belki dedim zaten
Yalını o kadar koruyan ben düşük verdiysem o şarkı kötüdür olmamışınıda kabul etmiyorum bu arada
Gülşen'i çok sevmesem de kendisine bir gıcıklığım yok ama Gülben'den nefret ediyorumTaktı bana. @MasacRE-
Aaa ne duygusuz ayoll boşuna kütük demiyorum kalbi yok ki tahta 😱😱😱Taktı bana. @MasacRE-
Bu arada @denizz19 sen elenme potasında değil miydin, o nasıl atak? 😱
Ne olacak iyi oyları sona bırakmış
Denize oyun kurudk bu haftada öyle kolay puan almak yok rahat rahat
Aaa tebrikler Alamancı çok iyi gidiyorsun ilk tecrüben olmana rağmen , listende kuvvetli yarışmaın ağır favorilerindensin kesinlikleResmen 70 puan fark atmışım, yüksek puan verenlere teşekkür ettim. Tekrar herkese çok çok çok çok çok çok çok çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. 😳
Jüri Başkanı*
Alamancıdan başka seven yok pis oylarınıGörüyorsun, yarışmanın en sevilen jürisiyim. Bence bundan sonra benim oylarımı göndermediğim hafta yayınlanmamalı bölüm.
Toplantı yapmalıyız şimdi. Yada yarın.Aaa tebrikler Alamancı çok iyi gidiyorsun ilk tecrüben olmana rağmen , listende kuvvetli yarışmaın ağır favorilerindensin kesinlikle
Şimdi kafam çok dolu toplantıyı kaldırmayabilir Yarın konuyu açtıktan sonra değerlendirme yaparız cnmToplantı yapmalıyız şimdi. Yada yarın.
Ben özelden şimdi atarım. Sen yine düşün bi yarına kadar.Şimdi kafam çok dolu toplantıyı kaldırmayabilir Yarın konuyu açtıktan sonra değerlendirme yaparız cnm
Aaa tamam sen soracağını sor cnmBen özelden şimdi atarım. Sen yine düşün bi yarına kadar.