Kullanacağım belki dedim zaten
Yalını o kadar koruyan ben düşük verdiysem o şarkı kötüdür olmamışınıda kabul etmiyorum bu arada
Gülşen'i çok sevmesem de kendisine bir gıcıklığım yok ama Gülben'den nefret ediyorumTaktı bana.@MasacRE-
Aaa ne duygusuz ayoll boşuna kütük demiyorum kalbi yok ki tahta 😱😱😱Taktı bana.@MasacRE-
Bu arada @denizz19 sen elenme potasında değil miydin, o nasıl atak? 😱
Ne olacak iyi oyları sona bırakmış![]()
Denize oyun kurudk bu haftada öyle kolay puan almak yok rahat rahat
Aaa tebrikler Alamancı çok iyi gidiyorsun ilk tecrüben olmana rağmen , listende kuvvetli yarışmaın ağır favorilerindensin kesinlikleResmen 70 puan fark atmışım, yüksek puan verenlere teşekkür ettim. Tekrar herkese çok çok çok çok çok çok çok çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. 😳
Jüri Başkanı*
Alamancıdan başka seven yok pis oylarınıGörüyorsun, yarışmanın en sevilen jürisiyim. Bence bundan sonra benim oylarımı göndermediğim hafta yayınlanmamalı bölüm.![]()
Toplantı yapmalıyız şimdi.Aaa tebrikler Alamancı çok iyi gidiyorsun ilk tecrüben olmana rağmen , listende kuvvetli yarışmaın ağır favorilerindensin kesinlikle![]()
Şimdi kafam çok dolu toplantıyı kaldırmayabilirToplantı yapmalıyız şimdi.Yada yarın.
![]()
Ben özelden şimdi atarım. Sen yine düşün bi yarına kadar.Şimdi kafam çok dolu toplantıyı kaldırmayabilirYarın konuyu açtıktan sonra değerlendirme yaparız cnm
![]()
![]()
![]()
Aaa tamam sen soracağını sor cnmBen özelden şimdi atarım. Sen yine düşün bi yarına kadar.![]()