eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 8.Hafta Sonuçları

Hak eden kazandı final puanları alanları tebrik ediyorum

Hande ile Gülşen'de 3 ve 4 arasında kararsız kalmıştım, keşke Gülşen'e 4 verseydim o zaman hiç final puanı alamayacaktın :T: @Çiğdem- @dreamy

@xBUGRAx de alsın nolacak, bir şey kaybetmem şu an. :A

O da duygusal değil mi :F

Aaa ne duygusuz ayoll boşuna kütük demiyorum kalbi yok ki tahta 😱😱😱

Acımadan oğlana 1 verdiğine üzülmüyorda keşke rakibine fazla verseydim 1 puanıda alamasaydı diye üzülüyor 😱😱😱
902incif9042394.jpg

Bu arada @denizz19 sen elenme potasında değil miydin, o nasıl atak? 😱

Ne olacak iyi oyları sona bırakmış :A

Atak değil o dişi Acun @Çiğdem- ve total kafa @denizz19 oyunları bunlar :A
Denize oyun kurudk bu haftada öyle kolay puan almak yok rahat rahat :A :A :A

Oğlanda Ejderha moduna bürününce daha iyi oldu stüdyoda ufak tefek hasar var ama gelecek reyting parasından şey ederiz karlıyız :A :A :A
source.gif
dragon-animated-gif-60.gif

Resmen 70 puan fark atmışım, yüksek puan verenlere teşekkür ettim. Tekrar herkese çok çok çok çok çok çok çok çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. 😳
Aaa tebrikler Alamancı çok iyi gidiyorsun ilk tecrüben olmana rağmen , listende kuvvetli yarışmaın ağır favorilerindensin kesinlikle :bhr::bhr::bhr:

@xBUGRAx İyi ki Kandıramazsın gibi acele etmedin Yalnızlığa gerçi 2 haftadır ben tutuyorum seni :A :A :A

Bu haftayı düşündüğün şarkılar dışında bir şarkıyla geçirmek çok önemiydi bir de puanda tadı tuzu oldu ama buda çok hit şarkılarından tabi adı gibi sürpriz olmadı bence :Z

@ozgur2113 Çok büyük renk kattın Ahmet Kaya favorilerden biriydi kesinlikle bir kaza kurşununa denk geldin onunda sebebi herkes en iyi parçalarıyla şey ettiler ama çok iyi yarıştın @Yiğitt in emanetine iyi sahip çıktın bence :bhr::bhr::bhr:

Yarın foruma gündüz gelirsen konukları özelden söyle yeni haftayı açmamış olursam yaparım 3-4-5 civarları yaparım sanırım biraz işlerimde var . Gelemezsende diğer haftayı sen seçersin :Z