Bizim tüm şarkılarımız iyi, baştan beri planlanan sırayla gidiyoruz. Geçen haftaki ufak kazayı unutturup balkona yeniden tırmanır inşallah troll.@Maskeli Fedai İlla balkondan düşmesi gerekiyormuş sonunda iyi bir şarkıyla gelmek için
Bizim tüm şarkılarımız iyi, baştan beri planlanan sırayla gidiyoruz. Geçen haftaki ufak kazayı unutturup balkona yeniden tırmanır inşallah troll.@Maskeli Fedai İlla balkondan düşmesi gerekiyormuş sonunda iyi bir şarkıyla gelmek için
Ben de Aşktan Ne Haber dışında tek bir şarkısını beğenmedim, geçen haftaki sonucu da abartılıydı, hiç kusura bakmasın. Ama Güllerin Soldu dışında hep sonuç aldı, bakalım bu hafta ne yapacak Henüz dinlemedim parçayı, ismi yabancı gelmiyor ama yine listeye alınmaması gereken bir parçadır muhtemelen@Maskeli Fedai Haklı bu sefer Herşeyi Yak dışında 1 tane işe yarar şarkın yok onuda Dumandan dolayı yine kullanmazlardı zaten ve bu hafta şarkında berbat
@MasacRE- @mrt-06 @Bully
Ayy çekilecek buna beklesinTamam, işte bunun da klibi yok. Bu da çok iyi şarkı.
Bu hafta umutluyum @Maskeli Fedai den zaten benim umutlu oldum haftalar tırmanamıyordu beğenmedim süreçte balkona çıkmıştı şimdi düşme zamanı tekrarBizim tüm şarkılarımız iyi, baştan beri planlanan sırayla gidiyoruz. Geçen haftaki ufak kazayı unutturup balkona yeniden tırmanır inşallah troll.
Ecünnü dizili bir klibi var @ozmoturkBen de Aşktan Ne Haber dışında tek bir şarkısını beğenmedim, geçen haftaki sonucu da abartılıydı, hiç kusura bakmasın. Ama Güllerin Soldu dışında hep sonuç aldı, bakalım bu hafta ne yapacak Henüz dinlemedim parçayı, ismi yabancı gelmiyor ama yine listeye alınmaması gereken bir parçadır muhtemelen
Sen bi destek ol bakalım, nolacağı belli olmaz.Bu hafta umutluyum @Maskeli Fedai den zaten benim umutlu oldum haftalar tırmanamıyordu beğenmedim süreçte balkona çıkmıştı şimdi düşme zamanı tekrar
Bu hafta zirvede şansı olmadına emin olun o düşük döneme geçiyor desteğimi almasıyla @Maskeli FedaiSen bi destek ol bakalım, nolacağı belli olmaz.
@Çiğdem- bir şarkıyı seviyorsa uzak durmak lazımdı .ss Oylamayı gergin bir şekilde takip edecez artıkSen bi destek ol bakalım, nolacağı belli olmaz.
Hatırladım, Kalp Atışı'nda vardı bu şarkı.Ecünnü dizili bir klibi var @ozmoturk
Sezen şuana kadar ismiyle biraz bir şeyler yapıyor şarkı seçimlerinden değil Adam akıllı bir şarkısını seçse açık ara 1.olacak 20 puana yakın fark Benim Albümüm seviyesinde hafif siklet şarkılar seçiliyor ve bunlar seçildikçe büyük hitlerini bir bir harcıyor
Keşke o olsaydı başka bir dizi bende bayılırım o diziyeHatırladım, Kalp Atışı'nda vardı bu şarkı.
Hakkında hayırlısı artık bakalım. Sonuç olarak 1.gidiyor ama önemli olan final turlarında napacağı, herkes için durum böyle gerçi.
Bu hafta zirvede şansı olmadına emin olun o düşük döneme geçiyor desteğimi almasıyla @Maskeli Fedai
Çiğdem'in sevdiği şarkılara geldik artık yalnız, sonuç da almamız gerekiyor, bu döngüyü kırmalıyız.@Çiğdem- bir şarkıyı seviyorsa uzak durmak lazımdı .ss Oylamayı gergin bir şekilde takip edecez artık
İşte şarkı budur biliyorsun puanını hayırlı olsunBu hafta ile itibariyle Cornetto mevsiminin sonuna gelmiş bulunmaktayız "Yeniden" ile zirveye göz kırpıyor ve ilk bakışta aşkı anlatan bu sıcacık klibimizle sizi baş başa bırakıyoruz...
@Bully @denizz19 @Çiğdem- @bazinga @mrt-06 @xBUGRAx @MasacRE- @Felon @mesmeso61 @ozmoturk @HachiKo @dreamy @kerem @Aserat @gözlemci @batuhankaralar @MEnes @Sherlock @BesaleT @vadikızı @Yiğitt @sokak sanati @Arslan Bey @xemrexxx @tolgab @Billy Kane @turkuazz @serhatt @ozgur2113 @-potterhead- @MayısKralı @cookies @Doğu
Haa gördüm. Çok seversin o ecünnüyü, tam puandan aşağısını vermezsin artık.Keşke o olsaydı başka bir dizi bende bayılırım o diziye
@Felon 2015'ten beri bu şarkıyı bekliyor, All-Star'da oy kullanamamıştı, bu sefer nasip olacak inşallah. @Maskeli Fedai @Çiğdem-İşte şarkı budur biliyorsun puanını hayırlı olsun
Yorumlarımı takip et bu hafta oylamada ki destan gelir heralde@Felon 2015'ten beri bu şarkıyı bekliyor, All-Star'da oy kullanamamıştı, bu sefer nasip olacak inşallah. @Maskeli Fedai @Çiğdem-
Sen 4. olurken biz 1. olduk.Bu haftaki şarkımız Eurovision'a hasret kalan yalnız ve güzel ülkemiz insanlarına gelsin. Eurovision'a katılıp elde ettiği dördüncülükle gururumuz olan, ülkemizde de en popüler Eurovision şarkıları arasına giren:
~ Shake It Up Şekerim ~
1.07-2.26
@Bully @denizz19 @Çiğdem- @bazinga @mrt-06 @xBUGRAx @MasacRE- @Felon @mesmeso61 @ozmoturk @HachiKo @dreamy @kerem @Aserat @gözlemci @batuhankaralar @MEnes @Sherlock @BesaleT @vadikızı @Yiğitt @sokak sanati @Arslan Bey @xemrexxx @tolgab @Billy Kane @turkuazz @serhatt @ozgur2113 @-potterhead- @MayısKralı @cookies @Doğu @Maskeli Fedai
Senin şarkın ayrı bir yerde tabii, geldiğinde tam puan veya bir altı hazır.Sen 4. olurken biz 1. olduk.
Güzel şarkı.